Kanal 7 ekranlarında iki sezondur ekranlara gelen Yemin dizisinin 3. sezon hazırlıkları devam ediyor.

Kanal 7 ekranlarında iki sezondur ekranlara gelen Yemin dizisinin 3. sezon hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz sezon sonunda dizinin başrol oyuncularından Özge Yağız kadrodan ayrılmıştı. Hal böyle olunca Reyhan karakterinin akıbeti merak konusu olmuştu. Herkes Yemin Reyhan değişecek mi? Yeni Reyhan kim oldu araştırmaya başlamıştı. İşte Yemin dizisinin yeni Reyhan'ı belli oldu. Peki Yemin yeni Reyhan, İlayda Altuntaş kimdir? Kaç yaşında?



Yemin dizisinde Reyhan'a hayat veren Özge Yağız'ın ayrılmasının ardından yeni bir başrol oyuncusuyla anlaşma yapıldı. Yemin dizisinin yeni kadın başrol oyuncusu İlayda Altuntaş oldu. Dizinin izleyicileri Yemin yeni Reyhan İlayda Altuntaş kim? Sevgilisi var mı? Kaç yaşında

Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!




Yemin İlayda Altuntaş kimdir? Nereli



Bir dönem Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki İlayda Altuntaş, 5 bin genç kız arasından yapılan elemelerin ardından ilk 20'ye girerek Miss Turkey 2016 yarışmasında finalist olmuştu.



Altın Emlak Ayvalık Şubesi danışmanlarından Elif Yeğin'in kızı İlayda Altuntaş, güzelliği, eğitimi ve donanımı ile Miss Turkey 2016 yarışması finalistlerinden biri oldu. 5 bin genç kız arasında ilk 20'ye girerek finalist olan Altuntaş, 14 numarayla yarışmada boy gösterdi.



Saint Michel Fransız Lisesi'nden mezun olan, Kanada'dan da aldığı lise diploması ile çift lise mezunu olan İlayda Altuntaş, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği hazırlık sınıfı öğrencisi. 21 yaşında olan İlayda Altuntaş, güzelliği kadar yüzme, bisiklet ve piyanodaki yeteneği ile de dikkat çekiyor.



İlayda Altuntaş instagram hesabı https://www.instagram.com/ilaydaltuntas/



Yemin dizisi İlayda Altuntaş kimi canlandıracak?



Yemin dizisinde İlayda Altuntaş, Reyhan karakterine hayat verecek. Yemin dizisinin sezon finalinde Reyhan'a hayat veren Özge Yağız diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda Reyhan'a hayat verecek yeni oyuncu için görüşmeler yapıldı ve yapım şirketi İlayda Altuntaş'ta karar kıldı. İlayda Altuntaş, Yemin 3. sezonda Reyhan'a hayat verecek ve Emir'in eşi olacak. 



Yemin dizisinin sezon finalinde Reyhan vurulmuştu. Sonrasında hastaneye yetiştirilen Reyhan kurtarılır ve hastaneden çıkan Reyhan'a hayat verecek isim İlayda Altuntaş olacak. ın