Yemin Hikmet Bey iyileşecek mi? Hikmet Tarhun ile Melike evlenir mi? çok merak edildi. Kanal 7'nin iki sezondur devam eden günlük dizisi Yemin, heyecan dolu bölümlriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Yemin Hikmet Bey iyileşecek mi? Hikmet Tarhun ile Melike evlenir mi? çok merak edildi. Kanal 7'nin iki sezondur devam eden günlük dizisi Yemin, heyecan dolu bölümlriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Emir ve Reyhan'ın mücadele dolu aşkının anlatıldığı dizide iyi karakterler azap çekerken kötüler hala gitmedi. Tabi ki deşi Cavidan nedeniyle kötürüm olan Hikmet Bey'den bahsediyoruz. Ancak bu durum ne zaman değişecek? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...



YEMİN HİKMET BEY İYİLEŞECEK Mİ?



Öncelikle Yemin izleyicisi Cavidan Cemre ve Talaz’ı görmekten çok sıkıldı. Ancak 3. sezonda durum değişir mi şimdilik bilemiyoruz. Fakat kesin olan tek şey  Cavidan diziden çıkmadan Hikmet bey iyileşemez; zaten Hikmet bey iyileşse ilk olarak Cavidan’ı yaptığı kötülüklerin bedeli olarak hapse attırır.



YEMİN DİZİSİ HİKMET İLE MELİKE EVLENECEK Mİ?



Öte yandan Tarhun konağının en iyi karakterlerinden biri olan Melike ise Hikmet Bey ile hastalığı süresince ilgilenmeye devam ediyor. Diziyi izleyenler de Hikmet'in iyileşip hak ettiği gibi iyi biri olan Melike ile evlenmesini istiyor. Peki Hikmet Melike ile evlenir mi? 

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Bununla ilgili bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü Hikmet Bey iyileşir ise bu durumu senaryonun gidişatı belirleyecek.