Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin dizisi iki sezondur ekranlara geliyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemin dizisi heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kitliyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin dizisi iki sezondur ekranlara geliyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemin dizisi heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kitliyor. Her bölümünde ayrı bir heyecanın yaşandığı Reyhan ve Emir aşkının yaşandığı dizide yeni bir gelişme yaşandı. Yemin dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı ve geçici süreliğine ekranlara veda edeceği belirlendi. Yemin dizisi 1 Mayıs Cuma yani bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle ekranlara veda ediyor. Peki Yemin neden bitiyor? Yemin 3. sezon olacak mı ne zaman başlayacak



Başrollerini Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın paylaştığı Yemin dizisi neden sezon finali yapıyor çok merak edildi.





Yemin neden bitiyor? Yeniden başlayacak mı

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Ekranların corona virüs nedeniyle oldukça boş kaldığı son dönemde Yemin dizisinin çekimleri devam etti. Ancak setteki kimseyi tehlikeye atmak istemeyen kanal ve yapımcı erken sezon finali kararıyla önlem aldı. Yani Yemin dizisinin 1 Mayıs tarihinde bitmesinin sebebi bu...



Öte yandan 240. bölüm sezon finali bölümü olarak ekranlara gelecek. Henüz tarihi net olmasa da Yemin dizisi önümüzdeki sene de yayınlanmaya devam edecek. Ancak tek bir eksikle onu da kısaca açıklayalım.



Yemin 3. sezon olacak mı? 



Yemin dizisinin 3. sezonu olacak. Heyecan yaşanmaya devam ederken senaryo bambaşka bir yere gdecek. Çünkü Yemin dizisinde Reyhan'ı canlandıran Özge Yağız diziden ayrıldı. Yani yeni sezonda olmayacak. Bu nedenle Yemin dizisi 3. sezonda Emir'in yeni hayatı üzerinden ilerleyecek.





Yemin sezon finalinde neler oldu?



Yemin'de tehlikeli olduğu için Reyhan'ı bebeği doğurmaktan vazgeçirmek için uğraşan Emir nasıl başarılı olacağını bilemez. Bebeği ve sevdiği adam arasında kalan Reyhan ise Cemre'nin yaptığı kötülükle hastanelik olur. Emir onu hastaneye yetişirir ama Reyhan'a ne olduğu yeni sezonda ayyuka çıkacak.