Yemin dizisiyle bu sezona damga vuran Özge Yağız diziden ayrıldı. Yayınlandığı hafta içi hergün reyting rekorları kıran bir diziden çıkan Yağız, tüm yapımcılar tarafından ekranların aranan yüzü oldu.

Yemin dizisiyle bu sezona damga vuran Özge Yağız diziden ayrıldı. Yayınlandığı hafta içi hergün reyting rekorları kıran bir diziden çıkan Yağız, tüm yapımcılar tarafından ekranların aranan yüzü oldu. Yağız'ın sevgilisi başrol devam edecek.



Özge Yağız diziden çıktı!



Yapımcılığını Karamel Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut'un oturduğu, hikayesi Nazmiye Yılmaz'a ait olan; başrollerini Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses ve Berkant Müftüler gibi yıldızların yer aldığı diziden Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız diziden çıktı.

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek! Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşlarını Alanlara 15999 TL Ödeme Verilecek!


Yemin Reyhan diziden çıktı!



Gökhberk DEmirci ile aşk yaşayan Özge Yağız, yapımcıyla mutlu bir şekilde anlaşarak diziye veda etti. Yeni Reyhan kim olacak sorusuyla beraber sezon finali sonrası Reyhan mı başka bir karakter mi gelecek bilinmez. Ancak 10 bin kişinin takip ettiği Özge Yağız, şu anda 400 bin kişi tarafından takip ediliyor ve ününe ün katmış durumda.



Yemin Reyhan'sız bölümü ve yeni başrolüyle Eylül'de kaldığı yerden devam edecek. Dizinin eldeki bölümleri sonrası sezon finali yapaack.