Yemin Gülsüm Polat kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında her yerde aranmaya başladı.  Dizide Reyhan’ın kayıp kız kardeşi Gülsüm Polat’ı canlandıracak oyuncu kimdir? İşte Hilal Anay’ın Boyu, yaşı, kilosu, resimleri ve Instagram hesabı.

Yemin Gülsüm Polat kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Dizide Reyhan’ın kayıp kız kardeşi Gülsüm Polat’ı canlandıracak oyuncu kimdir? İşte Hilal Anay’ın Boyu, yaşı, kilosu, resimleri ve Instagram hesabı...



Yemin dizisi son zamanlarda Emir ve Reyhan’ın etrafındaki entrikaların azalmasıyla oldukça sakin geçiyor. Bu duruma müdahale etmek isteyen senaristler ise Emir ve Reyhan'ın arasına girecek yeni bir karakter yarattı.



0.99 Faizlerle Nakit NİSAN Ayında Başlayacak! Son Dakika 3 Kamu Bankası Tarafından Yeni Açıklama Yapıldı! 0.99 Faizlerle Nakit NİSAN Ayında Başlayacak! Son Dakika 3 Kamu Bankası Tarafından Yeni Açıklama Yapıldı!


YEMİN GÜLSÜM POLAT KİMDİR? GERÇEK ADI NE



Gelelim Yemin dizisinde Reyhan’ın kayıp kız kardeşi Gülsüm Polat’ın kim olduğuna... Gülsüm karakteri güya Reyhan’ın kayıp kız kardeşi olarak ortaya çıktı. Yani Reyhan böyle zannediyor ve kayıp kız kardeşi olduğunu ve onun yaşadığını öğrendiğinde çok seviniyor. Diziye 170. bölümde katılan bu kişi Reyhan’ın da kızlık soyadını taşıyan Gülsüm Polat’tır. Dizide Gülsüm Polat karakterine Hilal Anay hayat verecek.



Dizide Gülsüm karakterine Hilal Anay hayat veriyor. Gelelim Hilal Anay kimdir? sorusunu cevabına...





YEMİN HİLAL ANAY KİMDİR?



Hilal Anay, 30 Haziran 2000 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 20 yaşındadır. Akdeniz Üniversitesi Toros Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezunudur. Baba memleketi Tokat Turhal’dır. 2019’da “Marid”, 2020’de ise “Geçerken Uğradım” komedi filminde oynayan Hilal Anay aslen sosyal medya fenomeni olarak bilinmektedir. Tunay Menajerlik’le sözleşmeli olan güzel oyuncu yaptığı talk showlar ve komik videolar ile tanınmaktadır. Oyunculuk performansı deneme çekimlerinde çok beğenilince Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisine kabul edilerek ilk dizi deneyimini yaşamıştır.



Boyu ve kilosu hakkında bir bilgi yoktur. Hilal Anay’ın instagram adresi @hilal. anay‘dır.