Yeni Sigara Paketlerinde bunu yapmadan sakın içmeyin. Sigara Paketlerinin değiştirilmesinden sonra Kaçak sigara mı Tadı neden bozuk, tadı neden değişti yorumları sonrası bir açıklama yayınlandı.

Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak! Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak!

Yeni Sigara Paketlerinde bunu yapmadan sakın içmeyin. Sigara Paketlerinin değiştirilmesinden sonra Kaçak sigara mı Tadı neden bozuk, tadı neden değişti yorumları sonrası bir açıklama yayınlandı. Sigaralar kaçak mı bunu yapmadan sakın içmeyin.



Sigara Paketleri yenilendi, tadı kaçtı!



Tüm yenilenen Sigara paketlerinde tadı kaçtı yorumları peşin sıra geldi. Peki yeni sigara paketlerinin tadı değişti mi? Türkiye'de satılan yabancı şirketlere ait sigaralar neden eski tadında değil. İlk olarak tad değişikliği tüm Türkiye'nin değil dünyanın sorunu. 2020 yılında Sigara tadları bozuk olarak tüm Dünya'da konuşuluyor.



İlk olarak Suudi Arabistan Gıda ve İlaç Oteritesi (SDFA), duyurduğu bir açıklama yapın sonrası şirketlerden açıklama gecikmedi.



Sigara şirketleri: Tadında Değişiklik yok ancak!



Sigara şirketlerinden açıklanan yorumda Tütün Kontrol Çerçeve Sözleşmesine uygun şartlarda üretildiği ve ambalaj tasarımından başka bir değişiklik olmadığı bildirildi. Ancak SFDA ve Bakanlıki, bu açıklamaların yeterli olmadığını sigara bileşenlerinin kaynakları, kullanılan kağıt ve filtreler ve sigaraların ihraç edilmeden önceki hallerini merak edince o açıklama geldi.



Kaçak Sigara olabilir!



Yetkili şirketler, İran üzerinden kaçak sigara getirenlerin çok daha ucuza mal ettiklerini ve 1 TL'den getirip bir dünya kar ettiğini dile getiriyor. Bunun tek yolunun Sigara paketlerinde satın alırken yapılması gerekenleri aktardı. Ayrıca bir ekipte Irak üzerinden sürekli kaçak sigara getirdiği ve bakkal ve marketler bilmeden bu oyuna düşebildiğini ifade etti. Peki ne yapmak gerekiyor?



Üzerinde TAPDK etiketi olmak zorunda!



Hangi sigaradan, hangi market ve bakkaldan alırsanız alın üzerinden TAPDK etiketi olmayan sigaraları almayın. TAPDK olmayan yani Satış Belgesi ve Süre uzatım yerini alamayan bir çok firmada kaçak sigara olma ihtimali daha yüksek!