Yetenek Sizsiniz programını bilmeyen yoktur. Yüzlerce kişi geldi geçti, program içerisinde kimileri ünlü oldu kimileri ise unutuldu.

Yetenek Sizsiniz programını bilmeyen yoktur. Yüzlerce kişi geldi geçti, program içerisinde kimileri ünlü oldu kimileri ise unutuldu. Acun Ilıcalı tarafından sunulan ve üç jüri ile beraber insanların yetenekleri inceleniyor ve “Evet ya da Hayır” diyordu. Yusuf Baran ise o Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacılarından bir tanesiydi ve ünlü olmak yerine kaybolanlar tarafında olan Yusuf Baran, Youtube’da çektiği videolar sayesinde üç defa arka arkaya trend oldu. Yusuf Baran’ın son halini gören vatandaşlar ise şaşkına döndü. Son hali ile görenleri şaşırtan Yusuf Baran’a bakın neler olmuş!



Bir Zamana Damgasını Vuran Yarışma Yetenek Sizsiniz Türkiye!

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Bir zamana damgasını vuran Yetenek Sizsiniz Türkiye’de yüzlerce yarışmacı yarıştı. Yeteneklerini ve hünerlerini jüri ve halka sergileyen yarışmacılar belirli puanları aldılar. Gerçek manada başarılı olanlar ise ünlü olarak halkın arasına karıştı. Ama başarılı görülemeyen veyahut gerçekten iyi bir başarı sergileyemeyen yarışmacılar ise elenerek halkın arasında kaybolup gittiler. Onlardan bir tanesi olan Yusuf Baran, Yetenek Sizsiniz Türkiye’de gerçekten sevilen bir karakter haline gelmişti. Söylediği şarkı ve yaptığı dans figürü ile milyonları televizyonun başına kilitleyen Yusuf Baran’ın son halini görenler şaşkına döndü. Vatandaşlar sosyal medya paylaşım sitelerinde Yusuf Baran’a ait video görüntülerini paylaştılar. Ardından Youtube’da kendi çapında açıklama yapan Yusuf Baran Youtube’da üç defa trend oldu. İşte bir zamana damgasını buran yarışma olan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışmacı olarak rol oynayan Yusuf Baran’a ait son görüntüler…



Yusuf Baran Kimdir? Yusuf Baran Kaç Yaşında?



Yusuf Baran Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına yarışmacı olarak çıktığında henüz küçücük bir çocuktu. Görenleri hayrete düşüren Yusuf Baran henüz 6 yaşındayken çıktığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında gerçekten o yaşta birinin yapamayacağı tüm gösterileri yapmıştı. Sevenleri ise son haftalarda Yusuf Baran’a ait yarışma görüntüleri ve videoları paylaşınca kendisi Youtube hesabından bir video yayınladı. Ardından hemen ikinci ve üçüncü videoları yayınlayan Yusuf Baran Youtube’da üç defa arka arkaya trend oldu. Yusuf Baran, şimdilerde 15 yaşında yağız bir delikanlı olmuş ve hayatına, eğitimine devam ediyor. Ses sanatçılığı üzerine eğitim aldığı bilinen Yusuf Baran, gelecekte çok daha etkili bir isim olabileceği kesin gözüyle bakılıyor.