Menajerimi Ara dizisinde yılın aşkı çıktı! Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle ünlenen Ahsen Eroğlu ile genç kızların sevgilisi Boran Kuzum aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü!  Menajerimi Ara Dicle ile ünlenen Ahsen Eroğlu ile Vatanım Sens

Menajerimi Ara dizisinde yılın aşkı çıktı! Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle ünlenen Ahsen Eroğlu ile genç kızların sevgilisi Boran Kuzum aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü!  Menajerimi Ara Dicle ile ünlenen Ahsen Eroğlu ile Vatanım Sensin dizisinden canlandırdığı Leon karakteri ile ünlenen Boran Kuzum arasında yılın aşkı patladı!

Star Tv'nin Fransız Dix pour cent dizisinden uyarladığı Menajerimi Ara dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu yılın aşkına imza attı. Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Dicle karakteri ile ünlenen ve hayran kitlesini yaratan Ahsen Eroğlu ile Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Leon karakteri ile ünlenen Boran Kuzum aşkı ortaya çıktı! İkili meğer aynı dizide oynamış!

MİRAY DANER HAYRANLARI ŞOKTA!

Miray Daner ile yakıştırılan Boran Kuzum'un adı Ahsen Eroğlu ile anılınca Boran Kuzum hayranları sosyal medyada adeta infial yarattı! Miray Daner ile Vatanım Sensin dizisinde partner olan Boran Kuzum, Miray Daner'in Kubilay Aka tarafından aldatılması sonrası sıklıkla bir araya gelmişti. Yakına arkadaş olan ikilinin hayranları aşk haberi bekliyordu.

Kubilay Aka, Miray Daner'i Hilal Altınbilek ile aldatmış ve görüntüler magazine düştükten sonra Kubilay Aka'nın Instagram'da başka kadınlarla yazıştığı da ortaya çıkmıştı. Tüm bunlardan sonra Miray Daner'e hayranları büyük destek olmuş. Miray Daner ise aldatılmanın acısını Boran Kuzum ile dertleşerek atmıştı. Vatanım Sensin dizisinde Hilal ile Leon olarak çift olan ikili büyük bir hayran kitlesi yaratmış ve o günden beri birbirine çok yakıştırılmıştı.

İkili son olarak Saygı: Bir Ercüment Çözer dizisinde yer almış ve aralarında aşk olduğu iddia edilmişti. Boran Kuzum ile Miray Daner sık sık dergi kapaklarına çift olarak yakın pozlar vermişti.

Miray Beklerken Ahsen Çıktı!



Ancak Boran Kuzum aradığı aşkı Ahsen Eroğlu'nda buldu. Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü. Çiftin Kadıköy'de görüldüğü iddiaları hız kesmeden yayıldı. İkili henüz çıkan haberleri yalanlamayarak iddiaları daha da kuvvetlendirdi.

BORAN KUZUM VE AHSEN EROĞLU AYNI DİZİDE YER ALMIŞ!



Menajerimi Ara dizisiyle ünlenen Ahsen Eroğlu ile genç kızların sevgilisi oyuncu Boran Kuzum  meğer daha çönce aynı dizide yer almış! İkilinin daha önce yine Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNE KONUK OLMUŞTU



Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum aşkı nasıl başladı net bilgi henüz yer almıyor ancak söylentilere göre Boran Kuzum'un geçtiğimiz aylarda Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak yer aldığı ve aşkın burada başladığı iddia edildi.

AŞKI BU FOTOĞRAFLAR ELE VERDİ!