İtalya'nın güzelliği ile ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile Can Yaman aşkı ortaya çıktı! Fotoğraflar aşkı kanıtladı! Diletta Leotta kimdir? Diletta Leotta nereli? Diletta Leotta kaç yaşında? Diletta Leotta'nın ünlü oyuncu Can Yaman ile yaşadığı i

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?

İtalya'nın güzelliği ile ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile Can Yaman aşkı ortaya çıktı! Fotoğraflar aşkı kanıtladı! Diletta Leotta kimdir? Diletta Leotta nereli? Diletta Leotta kaç yaşında?


Diletta Leotta'nın ünlü oyuncu Can Yaman ile yaşadığı ilişkinin fotoğrafları ortaya çıktı.  İddia ilk olarak İtalya'da bir radyo programında dile getirilmişti. Programda Diletta Leotta ve Can Yaman'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Fotoğraflar ortaya çıktı!











Şu sıralar Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için İtalya'da bulunan Can Yaman ve Diletta Leotta'nın aşk iddialarına dair fotoğraflar ortaya çıktı. İkilinin aynı otelde kaldığı ifade edildi.























Ünlü spiker Diletta Leotta sosyal medya hesabından odasına bir buket çiçek bırakıldığını sosyal medyadan duyurmuş ve "Bir iş gününün ardından odana geldiğinde yatağında bulduğun bir buket çiçek senin mutlu uyumanı sağlar" diyerek yazmıştı.