Youtube sitesinden nasıl video indirileceği sıklıkla merak konusu olmaktadır. Youtube’den nasıl video indirilir, Youtube video indirme programları nelerdir? Detaylar haberimizde.

Youtube sitesinden nasıl video indirileceği sıklıkla merak konusu olmaktadır. Youtube’den nasıl video indirilir, Youtube video indirme programları nelerdir? Detaylar haberimizde...



Youtube çok eğlenceli ve bilgilendirici videoların olduğu bir platform. Videoları buradan indirmenin birçok yolu var. Youtube'dan video indirirken, bilgisayarınıza veya kullandığınız diğer cihazlara zarar vermeyen güvenilir yöntemler seçmeniz gerekir. Youtube sitesinden nasıl video indirileceğini birlikte inceleyelim.



Youtube'dan Güvenilir Video İndirme Yöntemleri



İnternet Download Manager (IDM) Tüm popüler internet tarayıcıları ile uyumlu olan İnternet İndirme Yöneticisi, video indirmek için tartışmasız en güvenilir kaynaklardan biridir. Özellikle sürekli video indiriyorsanız bu programı kesinlikle kullanmalısınız. Gelişmiş seçenekleri dosya indirmeyi kolaylaştırmanın yanı sıra, video indirme performansını da üstün kılar. İndirme kuyrukları oluşturma ve hız limitleri gibi seçenekler, video indirme aşamasında çok yardımcı olur. Internet Download Manager birçok indirme tabanlı siteden indirilebilir ve tam olarak kurulabilir. Bu programın lisanslı ve ücretli olduğunu belirtmekte fayda var. Herhangi bir virüs tarama işlemine gerek kalmadan istediğiniz videoyu Youtube'dan indirebilirsiniz.



Firefox ve Chrome'u tarayıcı olarak kullanıyorsanız, Download Helper programı video indirmede ilk sırada yer alır. Özellikle medya dosyaları için üstün bir programdır. Ek olarak, sadece medya dosyalarını indiremez, aynı zamanda dönüştürebilir. Üstelik desteklediği medya eklentisi çok büyük bir kapasiteye sahip. Ayrıca, özelleştirilebilir video algılama özelliğine sahip olduğu için indirilen videoyu otomatik olarak adlandırır. Kötü amaçlı yazılım bulaşmadan Youtube'dan video indirirken bu programı kolayca kullanabilirsiniz.

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


Youtube'dan bilgisayarınıza veya tabletinize nasıl video indireceğinizi yukarıda listeledik. Bunun dışında Youtube videolarını çevrimdışı olsanız bile Android veya IOS sürümünüzde indirebilir ve izleyebilirsiniz. Youtube videolarını telefona indirmek için bu iki yöntemi kullanabilirsiniz.



Youtube Go



Android telefonlar için Youtube Go programını Play Store'dan telefonunuza ücretsiz yükleyerek dilediğiniz Youtube videosunu indirebilir ve izleyebilirsiniz. Ayrıca videoyu indirmeden önce videonun telefonunuzda ne kadar yer kaplayacağını da görebilirsiniz.



Readdle



IOS telefonlara App Store'da Documents by Readdle programını yükleyerek Youtube videolarını indirebilir ve dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu program herhangi bir casus yazılım içermemektedir.



Youtube mp3 Dönüştürücü



2005 yılında açılan YouTube, kısa sürede tüm dünyada en çok tanınan sitelerden biri haline geldi. Elde ettiği hızlı çıkışla Google'ın dikkatini çeken Youtube'da milyonlarca video var. Youtube'da izlediğiniz bir videoyu doğrudan indirmeniz mümkün değil. İzlediğiniz videonun linkini kopyalayıp youtube video indirme sitelerine yapıştırarak videoyu indirebilirsiniz. YouTube MP3 dönüştürücü, bir ses dosyasına verilen addır. Telefonlarında veya mobil cihazlarında müzik dinlemek isteyenler, Youtube'da beğendikleri bir videoyu MP3'e nasıl dönüştüreceklerini arıyorlar. Daha önce de belirttiğimiz gibi Youtube'da bu mümkün değil. Bunun için birçok web sitesi var. Beğendiğiniz videonun linkini bu sitelere yapıştırdığınızda, videoyu hangi formatta indirmek istediğinizi göreceksiniz. MP3'ü seçtiğinizde, video bilgisayarınıza bir müzik dosyası olarak indirilecektir.



Birçok müzik ve video formatı mevcuttur. Bazı cihazlar tüm formatlardaki dosyaları açamaz. Bu nedenle mevcut videoların formatlarını değiştirmeniz gerekebilir. Youtube videosu indirmek isterseniz; İndireceğiniz sitelerde, görseli hangi formatta indirmek istediğiniz sorulacaktır. Bu sayede videoları dilediğiniz formatta indirebilirsiniz.



Youtube'dan indireceğiniz videonun mp4 formatında indirilmesi mümkündür bunun için videoyu indireceğiniz sitede formatını belirlemeniz gerekmektedir.



Youtube dönüştürücü, video ve ses dosyalarının formatlarının değiştirildiği programlara verilen adlardır. Dönüştürücüyü yapmak için birçok web sitesi var. Video bağlantısını kopyalayıp dönüştürücü sitesine girerek video veya müzik indirebilirsiniz. Bilgisayarınıza indirebileceğiniz dönüştürücü programı ile cihazınızda kayıtlı videoların formatlarını değiştirmek mümkündür.