Survivor 2020 heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu yıl birçok ilgin olayın yaşandığı Survivor'da bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı.

Survivor 2020 heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu yıl birçok ilgin olayın yaşandığı Survivor'da bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. İddialara göre gönüllüler takımına sakatlıklar sonrası katılan Gizem ve Yunus Emre aşk yaşıyor. Hal böyle olunca Yunus Emre ve Gizem Birdal aşk mı yaşıyor? Sevgililer mi? her yerde aranmaya başladı.

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!


Survivor'da bu yıl birçok sakatlık yaşandı. Bu talihsizliklerin ilk haftalarda olması sebebiyle yedek yarışmacılar adaya geldi. İşte bu isimlerden ikisi de Yunus Emre ve Gizem Birdal'dı. Ancak sosyal medyada söylenen göre ikili aşk yaşıyor. Fakat durum sanıldığı gibi değil.



SURVİVOR YUNUS EMRE VE GİZEM AŞK MI YAŞIYOR?



Böyle bir durum en azından şu ana kadar yaşanmadı. Ancak ikilinin daha önceden aşk yaşadığı da söylentiler arasında. Öte yandan tabi ki adada böyle bir aşka izin verilmeyecektir.