Meteorolojiden gelen açıklamalara göre; Karadeniz ve Marmara'nın kıyı bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış görülecek. Çok bulutlu havanın hakim olduğu bu bölgelerde zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışın görüleceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak!
Meteorolojiden gelen açıklamalara göre; Karadeniz ve Marmara'nın kıyı bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış görülecek. Çok bulutlu havanın hakim olduğu bu bölgelerde zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışın görüleceği belirtildi. Ülkenin diğer kısımlarına havanın parçalı ve az bulutlu olacağı öngörülüyor.



Ege'nin kuzeyi ve Marmara'nın batısında yer yer pus ve sis hadisesi görülecek. Bu bölgelerde yer yer poyraz etkisini gösterecek. Kuzeydoğudan gelecek rüzgarın orta kuvvette (40-60 km/sa) olacağı belirtiliyor.

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde


Hava sıcaklıkları yurt genelinde değişiklik göstermeyecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinde 3 ila 5 derece yüksek olacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL °C, 18°C
Yerel sağanak yağışlı

ANKARA 19°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 22°C
Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 26°C
Az bulutlu

ZONGULDAK 17°C
Öğleden sonra sağanak yağışlı

TRABZON 17°C
Yerel sağanak yağışlı