Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? her yerde aranmaya başladı.

Zalim İstanbul 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Berker Güven, Fikret Kuşkan ve Bahar Şahin'in paylaştığı dizide, tüm gerçekler ortaya çıktı.



Aylardır yeğeni Nedim'in neden tekerlekli sandalyeye düştüğünü bilmeyen Agah Bey, öğrendikleriyle adeta yıkıldı. Bölüm boyunca duyduklarıyla şok olan izleyiciler ise önümüzdeki hafta neler olacağını daha çok merak etti. Peki Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 


ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?



Zalim İstanbul dizisinin 27. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınladığı gibi sizlerle paylaşacağız...



ZALİM İSTANBUL 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?



Cenk'in, Nedim ile ilgili anlattıkları Karaçay Ailesini derinden etkiliyor. Agah Bey, bunca zamandır olan bitenden habersiz yaşamanın şoku ile etrafındakilerden şüphe duymaya başlıyor; özellikle de, karısı Şeniz'e karşı. Agah Bey, geçmişi deşmeye karar veriyor ve ilk iş Nedim ile konuşuyor. Saklanan başka bir sır var mı diye onu konuşturmaya çalışıyor.



Bu sırada Ceren'in eline koz olarak kullanabileceği Nedim'in ses kaydı geçiyor. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşar; çünkü kayıtta, Nedim’in babası ile yengesi Şeniz'in, Agah Beyi aldatmalarının itirafı bulunmaktadır. Ceren, duyduklarının şaşkınlığını yaşıyor. Ceren, Şeniz'i bitirmek istediğinden bu kozu ona karşı kullanacak mı? Agah Bey, köşkün üstündeki karabulut gibi duran sis perdesini kaldırmayı başarabilecek mi? Dört koldan gelen saldırılar karşısında Şeniz ne yapacak? Karaçay Ailesini nasıl bir durum bekliyor?



Cenk, bu travmayı daha fazla yaşamamak için geri dönülemez bir hamle yapıyor. Korumaya ait silahı belinden alarak intihara kalkışıyor. Agah Bey hızlı davranarak ona engel olmaya çalışsa da silah ateş alıyor.