Zalim İstanbul Agah ölüyor mu? Fikret Kuşkan diziden ayrıldı mı? Neden her yerde aranmaya başladı.  Başrollerini Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un paylaştığı Zalim İstanbul dizisi iki sezondur pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyici kar

Zalim İstanbul Agah ölüyor mu? Fikret Kuşkan diziden ayrıldı mı? Neden her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un paylaştığı Zalim İstanbul dizisi iki sezondur pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak mart ayından bu yana ekranlara gelmeyen Zalim İstanbul, 15 Haziran Pazartesi akşamı 38. bölümüyle ekranlara geri dönüyor. DNA testi sonuncunun ardından kardeş olduğunu öğrenen Cenk ve Nedim arasında soğuk rüzgarlar eserken, Ceren hırsıyla dikkat çekecek. Öte yandan 38. bölüm fragmanında Agah'ın yerde yatması ardından herkesin feryat figan ederek yıkılması izleyicileri endişelendirdi. Herkes Zalim İstanbul Agah öldü mü? Fikret Kuşkan diziden neden çıktı sorularına yanıt aramaya başladı. 



Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!


Zalim İstanbul Agah öldü mü?



Ne yazık ki frgmandaki görüntüler tam da senaryodaki gibi yorumlandı. Çünkü Agah Karaçay, bu hafta vefat edecek. Özetle dizide Agah karakterine hayat veren Fikret Kuşkan da Zalim İstanbul'a veda etti. Peki Fikret, Kuşkan Zalim İstanbul'dan neden ayrıldı?





Zalim İstanbul Fikret Kuşkan neden ayrıldı?



Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından açıklama yapan Fikret Kuşkan, kronik rahatsızlıkları nedeniyle sete çıkamayacağını bu konuda doktor raporları olduğunu söyledi. Yani Kuşkan tam da bu  nedenle diziye veda etmek zorunda kaldı. Özetle Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul dizisinden corona virüs döneminde kronik hastalıklarının sıkıntı yaratma ihtimali sebebiyle ayrılmak zorunda kaldı.





Zalim İstanbul son bölümde neler olmuştu?



Ceren, DNA raporunu herkese göndererek ortalığı duman ediyor! Ceren, Agah Beyin kendisini bebeğinden ayırıp köşkten kovması üzerine yemin eder. Bunun intikamını alacağını söyler ve harekete geçer. Cenk ve Nedim'in kardeş olduğunu gösteren DNA raporunu köşkten almayı başarır ve planını devreye sokar. Cemre'nin her türlü engellemelerini de savuşturmayı başarır. Nedim ve Yusuf'un ortak olduğu projenin lansmanının yapıldığı gece DNA raporunun olduğu zarfları masalara koymayı başarır. Zarfı açıp sonuçları okuyan -başta Agah Bey olmak üzere- herkes büyük bir şok yaşar.