Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi final yapıyor! Kanal D yönetimi, iki sezondur devam eden Zalim İstanbul dizisinin final yapmasına karar verdi! Peki Zalim İstanbul dizisinin final yapacağı tarih ne? Neden bitiyor? gibi detaylar da bel

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi final yapıyor! Kanal D yönetimi, iki sezondur devam eden Zalim İstanbul dizisinin final yapmasına karar verdi! Peki Zalim İstanbul dizisinin final yapacağı tarih ne? Neden bitiyor? gibi detaylar da belli oldu. 



Başrollerinde Mine Tugay, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Ozan Dolunay ve Berker Güven gibi isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul dizisinin yapımını Avşar Film üstleniyordu. Karaçay köşküne gelen Seher ve çocuklarının değişen hayatlarını ve bu durumun köşkte neleri değiştirdiğini ele alan dizide entrikalar had safhadaydı.





ZALİM İSTANBUL NEDEN BİTİYOR? ZALİM İSTANBUL FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?



Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul için final kararı alınmasında en etkili şey düşük reytingler ve sette çıkan kriz oldu. Reytinglerde son haftalarda başarı elde edemeyen Zalim İstanbul dizisinin senaryosunun tıkanması ve seyirciyi sıkması adeta dizinin sonu oldu. 

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Zalim İstanbul dizisinin son bölümü 6 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Yani dizi son beş bölümüyle ekranlara gelecek.



ZALİM İSTANBUL DİZİSİ BİTTİKTEN SONRA YERİNE NE BAŞLAYACAK?



Henüz böyle bir yapım söz konusu değil. Ancak oldukça iddialı dizilerin olduğu pazartesi akşamını Kanal D boş bırakmayacaktır. Bu nedenle yeni ve iddialı bir yapım çok yakında kanalda yerini bulabilir.