Zalim İstanbul final yapıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul final yapıyor.

Zalim İstanbul final yapıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul final yapıyor. Kanal D ekranlarında pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul final kararı aldı. Zalim İstanbul yayından kaldırılıyor.



Zalim İstanbul reytinglerde çakıldı!



Zorlu pazartesi akşamları yayınlanan Zalim İstanbul final yapıyor. Karşısında Çukur, Sefirin Kızı, Kim Milyoner Olmak İster ve Yasak Elma gibi çok izlenen diziler ve programlar ekranlara gelen Zalim İstanbul final kararı aldı. Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.



Zalim İstanbul neden bitiyor?

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Zalim İstanbul reytinglerde düşüş nedeniyle final yapacak. Özellikle AB grubunda 2 reyting bandına düşen dizi yeni yayın akışında yok. Kanal D değişen sisteminde pazar gününe Hizmetler, Çarşamba gününe Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'yi aldı ve pazartesi günleri boş kaldı.



Pazartesi ES Film imzalı Ay ve Güneş dizisi yayınlayacak. TRT 1 ekranlarında Vuslat dizisi de pazartesi reyting kurbanları arasında ve başrol Kadir Doğulu yine pazartesi günü şansını deneyecek.