Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un erken final yapacağı iddiaları gündeme geldi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un erken final yapacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, Zalim İstanbul yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Zalim İstanbul final tarihi netleşti mi? Korona virüsü yüzünden mi Zalim İstanbul final yapacak? 



Zalim İstanbul yeni bölümler ne zaman?



Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul'un çekimleri korona virüsü nedeniyle askıya alındı. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi de heyecan, gerilim ve entrika dolu anlar yaşanıyordu. Zalim İstanbul'da Nedim karakterinin ayağa kalkması ve intikam için harekete geçmesi reytinglerinin yükselmesine neden olmuştu. Lakin, beş hafta boyunca yüksek reyting almasına rağmen aynı başarıyı önümüzdeki haftalara yansıtamadı.

EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek


Özellikle, Seferin Kızı ve Çukur dizileri karşısında reyting kaybı yaşayan Zalim İstanbul, geri plana düştü. Zengin oyuncu kadrosu nedeniyle yüksek bütçeli diziler arasında gösteriliyordu. Reytinglerdeki ciddi kayıp, dizinin maliyetini karşılayamadığı için Kanal D yönetimi tarafından erken final kararı alındığı iddia edildi. Öte yandan, korona virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla ekrandaki tüm diziler çekimlerine ara verdi.



Zalim İstanbul'da 20 Mart'tan itibaren çekimlerini durdurdu. Zalim İstanbul'un yapımcısı ve Kanal D arasındaki sözleşmeye göre dizinin sezon sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Lakin, hem korona virüsünün günlük hayat üzerindeki etkisinin ne zaman sonlanacağının bilinmemesi hem de dizinin reytinglerinin düşük olması nedeniyle erken final kararı alınması bekleniyor. Kanal D tarafından dizi çekimlerinin ne zaman başlayacağı yönünde net bir tarih verilmedi. Henüz, net olarak açıklanmamış olsa bile Zalim İstanbul'a süresiz olarak ara verildiği düşünülüyor. Haziran'ın ortasına kadar dizi çekimleri başlamazsa, Zalim İstanbul ekibi bir daha sete çıkmayacaklar. Bu durumda da dizinin final bölümünün dahi yayınlanması beklenmiyor.