Zalim İstanbul neden final yaptı bitti? Yeniden başlar mı? Başka kanala geçer mi? her yerde aranmaya başladı. Kanal D'nin iki sezondur ekranlara gelen Zalim İstanbul dizisi her pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyordu.

Zalim İstanbul neden final yaptı bitti? Yeniden başlar mı? Başka kanala geçer mi? her yerde aranmaya başladı. Kanal D'nin iki sezondur ekranlara gelen Zalim İstanbul dizisi her pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyordu. Yapımını Avşar Yapım'ın üstlendiği dizinin başrollerini Berker Güven, Mine Tugay, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Bahar Şahin paylaşıyordu. Yeni sezonda senaryonun daha da entrikalı bir hal aldığı dizinin reytingleri ne yazık ki yükselmek yerine düştü. İlk sezonda reytingleri ortalamının biraz üstünde olan Zalim İstanbul yeni sezonda adeta çakıldı. Reytingleri toparlayamayan dizi için final kararı da gecikmedi.



Böylelikle Zalim İstanbul  22 Haziran Pazartesi akşamı yani bugün ekranlara gelecek 39. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Peki Zalim İstanbul niçin bitti?





Zalim İstanbul neden final yapıyor?



Zalim İstanbul dizisi düşük reytingleriyle final yaptı. Senaryonun iyice karışması en önemlisi de Cemre ve Nedim'in ayrı düşmesi, sevenlerin bir türlü kavuşamaması izleyenlerin canını sıktı. Öte yandan Star TV'nin de yeni sezonda Sefirin Kızı ile büyük bir çıkış yakalaması Zalim İstanbul dizisinin sonunu getirdi. Böylece reytingleri de iyice düşenZalim İstanbul'un maliyeti karşılanmayınca Kanal D de dizinin fişini çekti. 

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Ayrıca dizide Agah Karaçay'a hayat veren Fikret Kuşkan'ın kronik rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılması senaryonun gidişatının da tamamen değişmesine sebep oldu. Hal böyle olunca dizinin tadında kalması kararı verildi. Zaten son bölümde Şeniz ve Ceren'in ölmesinin de nedeni buydu. 



Yani Zalim İstanbul'un final yapmasının esas nedeni; izleyici kaybetmesi ve senaryosunun gidişatı oldu.





Zalim İstanbul yeniden başlar mı?



Bu sorunun cevabını tabi ki bilemeyiz. Çünkü bitip yıllar sonra ekranlara dönen dizilerin örneği var. Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi... Ancak yakın bir süreçte Zalim İstanbul dizisinin yeniden başlası imkansız gibi görünüyor. Zaten dizi yüksek reyting alsa ve başarılı olsa devam ederdi. Merak edilen bir diğer soru ise de Zalim İstanbul başka kanala geçer mi?



Ne yazık ki bu durum mümkün değil. Yani Zalim İstanbul bu akşam final yaparak ekranlara veda edecek.