Başrollerini Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Bahar Şahin, Deniz Uğur ve Berker Güven'in paylaştığı Zalim İstanbul bu hafta 33. yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Başrollerini Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Bahar Şahin, Deniz Uğur ve Berker Güven'in paylaştığı Zalim İstanbul bu hafta 33. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta Şeniz'in büyük sırrının ortaya çıkmasıyla her şey birbirine girmişti. Öğrendikleriyle çılgına dönen Agah hesap sormak için yanıp tutuşurken, çocuklarının babasının kim olduğu şüphesi içini kemirdi. Yeni bölüm tanıtımında da Şeniz'le yüzleşen Agah hesap soracak. Ancak korkudan karşı karşıya geldikleri çatının ucuna kadar gerileyen Şeniz düşecek. Peki  Şeniz ölecek mi? Mine Tugay diziden çıkacak mı?



Öncelikle Şeniz'in sırrı ne? sorusunun cevabını verelim. Yıllar önce Agah'ın sekreteri olarak Karaçay Holding'de işe giren Şeniz, ilk olarak Agah'ın ağabeyi yani Nedim'in babasıyla birlikte olmuş. Ancak Nedim'in babası Şeniz ile evlenmek istememiş ve onu oyalamış. Şeniz de ondan intikam almak için Agah ile evlenmiş. Ama Agah'ın ağabeyi ile ilişkisi de devam etmiş. Bu arada Nedim'e yakalanmışlar. Öte yandan Cenk'in de babası Agah değil, ağabeyi... Gelelim Şeniz'e ne olacağına...





ZALİM İSTANBUL ŞENİZ ÖLECEK Mİ?



Agah ile yüzleşme sırasında her şeyi itiraf eden Şeniz, çatıdan düşecek. Ancak o kadar yüksek bir yerden düştüğü için Şeniz kurtulamayacak gibi görünüyor.  Ayrıca Cenk ve kardeşinin anne diye feryat etmeleri ve halleri durumun iyi olmadığını işaret etti.



Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak!


ZALİM İSTANBUL MİNE TUGAY DİZİDEN AYRILACAK MI?



Öte yandan geçtiğimiz haftadan bu yana Mine Tugay'ın dizi ekibiyle arası kötü olduğu iddiaları yankılanıyordu. Yani senaryoyu bu şekilde kullanarak Şeniz'i öldürmüş olabilirler. Eğer dediğimiz gibi olursa Şeniz ölürse Mine Tugay diziden ayrılacaktır.