Başrollerini Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan, Zerrin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı Zemheri dizisi bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelecek.

Başrollerini Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan, Zerrin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı Zemheri dizisi bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Firuze ve Ayaz'ın aşkının yarım kalması ve akabinde gelişen olayları konu alan dizi ilk bölümden çok beğenildi. Dizinin ilerleyişi kadar oyuncuların performansları da dikkat çekerken herkes Ayaz karakterine bayıldı. Peki Zemheri Ayaz kim? Gerçek adı ne? Alperen Duymaz kimdir? Evli mi? Kaç yaşında? Detaylar haberimizin devamında...



ZEMHERİ AYAZ KİM? GERÇEK ADI NE



Ayaz için hayatında en değerli varlık annesidir. Onun için her şeyi yapabilecek olan genç adam için okuduğu üniversitede karşılaştığı Firuze, bir milat olur. Ayaklarını yerden kesen bu güzel kızla, aşkı tadan Ayaz’ın hayatı yıllar sonra bir gece ansızın kapılarına dayanan babasının gelişiyle alt üst olur. Ayaz, yaşamının en zorlu kararıyla karşı karşıya kalır. Bir yanda vicdanı yani annesi diğer tarafta ise hayatının aşkı… Kalp insanı olan genç adamın yapacağı seçim, onu büyük bir fırtınaya doğru sürükleyecektir.





ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?



1992 Ankara doğumlu olan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda eğitim almıştır. 1.83 boya ve 74 kiloya sahip Duymaz'a modellik teklifi gelmesinin ardından Ankara'da modellik yapmaya başladı. Sonraki süreçte pek çok reklam filmlerinde rol aldı.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım atan Alperen Duymaz daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.



Alperen Duymaz şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisinde Kerem karakterini canlandırmaktadır. Alperen Duymaz 1.82 metre boyunda, 73 kilo ve Akrep burcudur.



Alperen Duymaz'ın rol aldığı diziler ve filmler:



2018 – Çarpışma (Kerem) (TV Dizisi)

2017 – 2018 – Çukur (Emrah) (TV Dizisi)

2017 – Direniş Karatay (Kutay) (Sinema Filmi)

2016 – Bodrum Masalı (Ateş) (TV Dizisi)

2015 – Acı Aşk (Ali) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)(TV Dizisi)



Bir süredir aşk yaşadığı Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, haziran ayında düğün yapacak.



ZEMHERİ NEDİR, NE ANLAMA GELİYOR?



Zemheri Türk Dil Kurumu'na göre "kara kış" anlamına geliyor. Kışın en şiddetli geçtiği dönemlere verilen isim olarak bilinen "zemheri" kelimesi Arapça kökenlidir. Zemheri 22 Aralık'ta başlayan kış mevsiminin en soğuk dönemleri anlamı taşımaktadır.