Eski oyuncu yeni eğitmen Zeynep Tokuş'tan sınırları zorlayan hareket. Zeynep Tokuş yapması çok zor olan bir hareketi takipçileriyle paylaştı.

Eski oyuncu yeni eğitmen Zeynep Tokuş'tan sınırları zorlayan hareket. Zeynep Tokuş yapması çok zor olan bir hareketi takipçileriyle paylaştı. Kaslı vücuduyla dikkat çeken Zeynep Tokuş adından söz ettiriyor.



Ekran özledi!



10 yıldır ekranlarda görünmeyen Zeynep Tokuş kendini yoga eğitmenliğine verdi. Yaptığı her işte muhteşem başarılara imza atan Zeynep Tokuş, son yaptığı hareketi kimse yapamaz! İşte Zeynep Tokuş'un zor hareketi. Hayranları Zeynep Tokuş'u ekranda görmek istese de ünlü güzel Yoga'da mutlu olduğunu dile getirdi.



İşte o hareket!



Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!


Zeynep Tokuş kimdir?



1977 doğumlu güzel oyuncu Zeynep TOkuş, Türkiye Güzelidir. 1999 yılında Deli Yürek dizisinde Zeynep karakteriyle ülkenin en iyi oyuncuları arasında gösterilen oyuncu 13. Ankara Uluslarası Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülüne layik görülmüştür. 



Her yaptığı olay olan Tokuş, 2009 yılında oyunculuğu bıraktı. Buzda Dans programıyla yine yarışmada birinci olurken Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakteriyle kısa süre ekran macerası halen akıllarda.