Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk istifa mı etti? MEB bakanı Ziya Selçuk sabah saatlerinden itibaren istifa ettiği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan ve sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı sosyal medyadan engellediği ve sosyal medya adreslerinden MEB Bakanı ya

Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk istifa mı etti? MEB bakanı Ziya Selçuk sabah saatlerinden itibaren istifa ettiği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan ve sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı sosyal medyadan engellediği ve sosyal medya adreslerinden MEB Bakanı yazısı sildiği iddia edilmişti!

Ziya Selçuk istifa mı etti?



Ziya Selçuk, instagram adresindne Milli Eğitim Bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada Ziya Selçuk istifa etti! MEB bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı! Ancak gerçek ortaya çıktı! Ziya Selçuk MEB'de görevine devam ettiğini MEB açıkladı!

MEB: ASILSIZDIR!





MİLLİ Eğitim Bakanlığı, Ziya Selçuk istifa ettiği yönünde haberlere asılsızdır diyerek konuyu açıklığa kavuştururken öğrencilerden tepkiler bitmek bilmiyor!

Öğrenciler sınavlar yüz yüze yapılmasın istiyor!

Fahrettin Koca ve Ziya Selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra Erdoğan ve MEB'i takipten çıkartarak MEB yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti. Ancak yalanlamadan sonra da tepkiler bitmiyor! Öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze sınavların ertelenmesi için 10 gündür milyon tweet atıyor!

Fahrettin Koca ve Ziya Selçuk birbirlerini takipten çıkarttı mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk şu anda birbirlerini takip etmiyor! Fahrettin Koca ve Ziya Selçuk arasında neler olup bitiyor bilinmiyor!