Zoom programı nasıl indirilir ZOOM nasıl kullanılır? Covid 19 salgına hem eğitim hem de iş alanında büyük aksaklıklara sebep olmuştu. Yaşadığımız şu pandemi döneminde Özellikle de öğrenciler evden eğitim görmekte yken iş alanında da büyük hengameler yaşa

Zoom programı nasıl indirilir ZOOM nasıl kullanılır? Covid 19 salgına hem eğitim hem de iş alanında büyük aksaklıklara sebep olmuştu. Yaşadığımız şu pandemi döneminde Özellikle de öğrenciler evden eğitim görmekte yken iş alanında da büyük hengameler yaşanmıştı. Video konferans sistemi ile çalışmaya geçen iş alanı ile birlikte öğrencilerin de uzaktan eğitimi zoom sayesinde olmakta. Bilgisayarlar tabletler ya da telefonlarda Zoom uygulaması ücretsiz olarak kullanılmakta iken şu sıralar en çok araştırılan konulardan biri de zoom nasıl indirilir zoom nasıl kullanılır soruları



Pandemi suresinde çok popüler olan uygulamaların başında gelen video konferans uygulaması zoom kullanılan videolu görüşme programları arasında popüleritesini de arttırmakta ZOOM uygulaması kullanımının basit olduğu kadar hem Android hemde iOS için uyumlu olarak çalışmaktadır.



Zoom nasıl kullanılır



Laptop, dizüstü bilgisayar, tablet ,PC ,telefonlar gibi teknolojik aletler ile görüşme ve sesli konferans yapılmasını sağlayan ZOOm uygulaması herhangi bir sistemde düzenlenen görüşmelerin karşılıklı olarak kaydedilmesini sağlamaktadır. 



Kullanımının oldukça basit olduğu Zoom uygulaması ile video konferans aracılığı ile canlı ders gerçekleştirebilir, işleriniz için gerekli olan toplantılarınızı Zoom uygulaması üzerinden yapabilirsiniz



Zoom uygulaması nasıl indirilir



Akıllı telefonlarda bilindiği üzere Google Play ve Apple Store gibi indirme kısımları mevcuttur Zoom uygulaması hem Google Play üzerinden hem de Apple Store üzerinden kolaylıkla indirilirebilmektedir. Sizde telefon tablet ya da bilgisayarlarınızın işletim sistemine göre indirme yapacağınız kısma ZOOM yazarak programı kolaylıkla indirebilirsiniz Zoom uygulaması 1 saat boyunca bedava kullanılmakta iken büyük toplantılar gibi uzun süren konferans görüşmeleri için ekstradan ücret ödetmek gerekmektedir.



Peki Zoom uygulaması güvenli midir

Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak! Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak!


Geçtiğimiz zaman içerisinde Zoom bombalamaları olarak adlandırılan birçok saldırı düzenlenmiş Zoom uygulamasında toplantıya katılamayan ve davet edilmeyen kişilerin de gizliden gizliye dahil olup şiddet ve porno içerikli paylaşımlar da bulunduğu açıklanmıştı. 



Zoom, güvenlik kaygıları ile ilgili BBC'ye yazılı açıklamasında şunları söyledi:



“Zoom kullanıcı güvenliğini son derece ciddiye alıyor.



“En büyük mali hizmetler şirketlerinden, önde gelen telekomünikasyon sunucularına, hükümet dairelerinden üniversitelere, sağlık hizmetlerinden telefonla tedavi yöntemlerine kadar dünya genelinde 2000 kurum, kullanıcı, ağ ve veri merkezilerimizde güvenlik değerlendirmesi yapıp Zoom'u tercih etti.



“İngiltere Savunma Bakanlığı ve Ulusal Siber Güvenlik Merkezi'yle yakın temas halindeyiz ve ihtiyaçları olan belgeleri sağlamaya odaklanıyoruz.”



Zoom, İngiltere Siber Güvenlik Merkezi ve İngiltere Güvenlik Bakanlığı bu belgelerin ne olduğuyla ilgili ise bir açıklama yapmadı.



Siber danışman Graham Cluley de, “Zoom'un güvenlik açısından inişli çıkışlı bir geçmişi var. Kullanıcıların gizliliği, güvenliği konusunu yeterince ciddiye alıp almadıklarına dair soru işaretleri var” dedi.