Zuhal Topal'l Sofrada ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu mu? Zuhal Topal'l Sofrada yeni sezonda neler değişecek çok merak ediliyor.  Herkesin severek izlediği programda her hafta 5 gelin ve kayınvalide yarışıyor.

Zuhal Topal'l Sofrada ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu mu? Zuhal Topal'l Sofrada yeni sezonda neler değişecek çok merak ediliyor. Herkesin severek izlediği programda her hafta 5 gelin ve kayınvalide yarışıyor. Her gün gelinler 3 saatte alışveriş ve yemek yaparken, kayınvalideler de pişen yemekleri tadıyor. Gün sonunda da açık oylama ile puan veriyor. Her gün gelinlere Zuhal Hanım'ın da puan verdiği yarışmada memnuniyetsiz kayınvalideler ve emeğinin karşılığını alamayan gelinler her hafta damgasını vuruyor. Geçtiğimiz sezon pandemi dönemiyle gelin ve kayınvalideler, prodüksiyonun tuttuğu bir villada rakiplerini ağırladı. Hatta alışveriş olayı da devredışı bırakılmıştı. Öte yandan yeni sezon başından beri yapılan en köklü değişiklik ise adaletsiz puanların önüne geçilmesi için "Menüde eksik yoksa 1 ya da 2 veremezsin", "Her kayınvalide bir puanı yalnızca bir kez kullanacak" oldu.



Haziran ayında ekranlara veda eden Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 3. sezon başlama tarihi netleşti.  Peki Zuhal Topal'l Sofrada yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Fox TV hangi gün başlayacak





ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?



İlk iki sezonunda toplam 420 bölüm yayınlanan ve reytinglerde büyük bir başarı elde eden Zuhal Topal'l Sofrada 31 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da Fox TV ekranında olacak. Yani yarışmanın başlamasına son bir hafta kaldı. Peki Zuhal Topal'l Sofrada yeni sezonda değişiklik olacak mı? Neler değişecek



ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 3. SEZON DEĞİŞİKLİKLERİ



Geçtiğimiz sezonun son programları gibi villada çekilmeye devam edecek Zuhal Topal'l Sofrada'nın yeni sezon tanıtımlarında zaman zaman açık hava sofraları da kurulacak. Öte yandan puanlama ile ilgili yeni bir sürpriz olabilir. Çünkü programın izleyicilerinin bazıları oylamanın gizli olmasını istiyor. Bazıları da ünlü sunucunun geçen sezonun sonlarına doğru açıkladığı kayınvalideleri diskalifiye etme hakkını da gerekli hallerde kullanmasını istiyor. Yeni sezonda neler olacağını Zuhal Topal'l Sofrada başladığında izleyip göreceğiz.

Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!