Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği, üç sezondur Fox ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu bugün başladı. Yepyeni gelin ve kayınvalideleriyle heyecan dolu bir sezona başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'da birbirinden iddialı yarış

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği, üç sezondur Fox ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu bugün başladı. Yepyeni gelin ve kayınvalideleriyle heyecan dolu bir sezona başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'da birbirinden iddialı yarışmacılarla yeni sezonun ilk haftasıyla izleyici karşısına çıktı. 1 Eylül Salı günü 422. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni sezonun ilk haftasında oldukça dişli kayınvalidelerin yarıştığı programda salı gün işler gelin hanım için yolunda gitmeyecek.





Menüyü hazırlamak konusunda yavaş kalan 1 Eylül yarışmacısı, sofrasını hazırlayamayacak. Yemekleri de bir hayli geç servis eden geline, Zuhal Topal bile isyan edecek. Tatlıları içeriye götürürken de elindeki tabakları kaydıran gelin hanım hem elbisesini batıracak hem de tabakları berbat edecek. Öte yandan rakipler de eleştirinin dozunu arttırınca ev sahibi kayınvalide, dün yarışan Nevruz Hanım'a "Senin aklın yerinde mi?" dedi. Bu sözler Zuhal Hanım'ı bile şoke etti. 





Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezondaki değişiklik ne?



Fox'un sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada pandemi sürecinde bir villada çekilmiş ve bundan sonra böyle devam edileceği söylenmişti. İşte bu nedenle  Zuhal Topal'la Sofrada 3. sezon boyunca villada çekilecek. Büyük ödülün yine 15 bin TL olduğu yarışmada menülerle ilgili büyük bir sürpriz yapıldı.

TBMM onay verdi: 10 bin TL kredi verilecek! 18 Yaş üzerinde olanlar ödeme alacak! TBMM onay verdi: 10 bin TL kredi verilecek! 18 Yaş üzerinde olanlar ödeme alacak!


Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezonda her hafta yapım ekibi tarafından seçilecek bir ürün ortak ürün olacak. Peki bu ne demek derseniz? örnek vererek açıklayalım. Örneğin Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk haftasında ortak ürün tatlı oldu. Bu nedenle bütün gelinler ortak tatlı olarak belirlenen profiterolü yapacak. İsteyenin istediği gibi yorumlayacağı profiterol el lezzeti konusunda önem arz edecek. 



Ancak ortak ürün her hafta tatlı olmayacak. Bu her hafta değişecek.