Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran var mı yok mu? Yeni bölüm olacak mı her yerde aranmaya başladı.  Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ekip yarışıyor.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran var mı yok mu? Yeni bölüm olacak mı her yerde aranmaya başladı. Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ekip yarışıyor. Gelinler her gün menülerindeki yemekleri hazırlayıp kayınvalidelere sunuyor. Masada yemeklerin tadına bakan ve sonra da puan veren kayınvalideler de eksik yoksa en düşük 3 kullanabiliyor. Ayrıca geçtiğimiz ay yapılan değişiklik ile her kaynana bir puanı yalnızca bir defa kullanabiliyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği gelinlerden toplamda en yüksek puanı alan cuma günü 15 Bin TL'nin sahibi oluyor. Geçtiğimiz hafta tekrar bölümleriyle ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada 1 Haziran Pazartesi günü yeni bölüm olacak mı? çok merak edildi. 



1 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm  var mı yok mu?



Hiç bekletmeden güzel haberi verelim. Zuhal Topal'la Sofrada programı 1 Haziran Pazartesi günü 411. bölümüyle ekranlara gelecek. Yani bu hafta sevilen yarışma programı yepyeni gelin ve kayınvalidelerle izleyici karşısına çıkacak.