Zuhal Topal'la Sofrada 357. bölümde neler oldu? Salı günü yarışmacısı Nur kaç puan aldı? 10 Mart Zuhal Topal'la Sofrada puan tablosu durum ne? her yerde aranmaya başladı.

Zuhal Topal'la Sofrada 357. bölümde neler oldu? Salı günü yarışmacısı Nur kaç puan aldı? 10 Mart Zuhal Topal'la Sofrada puan tablosu durum ne? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin reyting rekorları kıran yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının 15 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor. 



9-13 Mart yarışmacılarının da belli olduğu Zuhal Topal'la Sofrada yeni haftada pazartesi yarışmacısı Nur ve kayınvalidesi Elife Hanım oldu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 10 Mart yarışmacıları Elife Çelikel ve gelini Nur Eda Kısık kimdir? Detaylar haberimizde...



Salı yarışmacısı Nur, 25 yaşında ve 6 aylık nişanlı. Oldukça da maharetli... Kayınvalidesi Elife aslen Konyalı ve gelinini çok seviyor. Oldukça ağırbaşlı bir yapısı var. 





Nur'un menüsünde neler var?



- Patlıcan kavurmalı çorba



- Kıymalı çiğ börek



- Pancarlı bulgur salatası



- Ballı kanat



- Patates graten

İş bankası İŞ CEP Uygulamasını kullananlara, 40.000 TL ödeme yapacak! İş bankası İŞ CEP Uygulamasını kullananlara, 40.000 TL ödeme yapacak!


- Brokoli salatası



- Ankara tatlısı



Oldukça iddialı ve sözünü sakınmayan kayınvalidelerin yer aldığı sofrada sesler bir hayli yükselecek. Özellikle dün yarışan ve yer sofrası nedeniyle çok eleştirilen İrez Hanım adeta intikam aldı.



Nur kaç puan aldı?



357. bölüm yarışmacısı Nur'un aldığı puanlar henüz belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız...