8 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Topal neden sofradan kalktı? Masayı niye terk etti? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da her hafta beş gelin ve beş kayınvalide 15 bin TL i

8 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Topal neden sofradan kalktı? Masayı niye terk etti? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da her hafta beş gelin ve beş kayınvalide 15 bin TL için mücadele ediyor. Bu haftada birbirnden dişli gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı yarışmada haftanın finalinde gergin anlar yaşanacak. 8 Mayıs günü 400. bölümüyle ekranlara gelecek Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölüm tanımı herkesi meraklandırdı. Çünkü final bölümü fragmanında sinirlenen Zuhal Topal ben sofradan kalkmak istiyorum dedi. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Topal neden sofradan kalktı? 



MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir? MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir?


Zuhal Topal'la Sofrada 400. bölüm büyük şok!



Bu haftaki yarışmacıları yorumlarına uymayarak düşük puan veren kayınvalideleri diskalifiye edeceğim diye uyaran Zuhal Topal buna rağmen zorlu anlar yaşadı. Çünkü kazanma hırsıyla kayınvalideler birbirlerinin üzerine oynamaya başladı. Özellikle Neval Hanım'ın perşembe günü herkesin beğendiği yemeklere kulp bulması ve gün sonunda da bunu bahane ederek Derya'ya 6 puan vermesi Zuhal Topal'ı sinirlendirdi. Anladığımız kadarıyla cuma günü de aynı muhabbet devam edecek. Çünkü 400. bölüm fragmanında Zuhal Topal sinirlenerek masadan kalkmak istediğini söylüyor.



Günü geçen her kayınvalide Emine Hanım ve gelininin üzerine oynayacak. Buna da sofradaki tartışmalara da dayanamayan Zuhal Topal isyan ederek masadan kalkmak isteyecek.



Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Zuhal Topal neden masayı terk etti?



Bu sorunun yanıtını henüz bilemiyoruz. Ama kayınvalideler kendi arasındaki tartışmalara ve haksız eleştirilere dayanamayan Zuhal Topal masayı terk etmek isteyecek.





Zuhal Topal'la Sofrada 4 - 8 Mayıs puan tablosu



Öte yandan Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın puan durumu da çok merak edildi. Bizde sizin için final gününe kadar yarışan tüm yarışmacıların puanlarını derledik.



4 Mayıs Pazartesi Puanı (Hatice Dirlik) : 11 Puan (elendi) 



5 Mayıs Salı Puanı (Ceylan Tabu) : 25 puan (elendi)



6 Mayıs Çarşamba Puanı (Seher Soysal Kuvan) : 29 puan (elendi)



7 Mayıs Perşembe Puanı (Derya Yurdagül) : 38 Puan (zirvede)



Zuhal Topal haftanın birincisi kim oldu? 8 Mayıs 2020



Pazartesi gününden beri sessizliğiyle dikkat çeken Emine Hanım ve gelinine konuk olan kayınvalideler, tüm haftanın acısını final gününde çıkarttı. Masaya gelen hiçbir şeyi beğenmeyen ve her şeye bir kulp bulan kaynanalar birinci olmak için verecekleri puanı hesaplamış gibi göründüler. Hafta başından bu yana puan tartışmasının bitmediği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasını kim kazandı henüz bilemiyoruz. Belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.