Zuhal Topal'la Sofrada 18 Mart yarışmacıları Mine Canpolat ve gelini neden diskalifiye edildi? her yerde aranmaya başladı. Fox ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında 16 - 20 Mart haftasında yani bu hafta diskalifiye şoku

Zuhal Topal'la Sofrada 18 Mart yarışmacıları Mine Canpolat ve gelini neden diskalifiye edildi? her yerde aranmaya başladı. Fox ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında 16 - 20 Mart haftasında yani bu hafta diskalifiye şoku yaşandı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada yeni haftada kim diskalifiye edildi? 18 Mart yarışmacıları Mine Canpolat neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde...



Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında yeni hafta bomba gibi başladı. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda bu hafta bir gelin ve kayınvalide diskalifiye edildi. Peki neden böyle bir şey yaşandı?





Zuhal Topal'la Sofrada Mine Canpolat neden diskalifiye oldu?



Hafta boyunca herkese gerekli gereksiz eleştiriler yapan ve neredeyse hiçbir yemeği beğenmeyen Mine Hanım, haftanın finalinde yaptıklarıyla Zuhal Hanım'ı çıldırttı. Bu hafta 16 Mart Pazartesi günü programın daha ilk dakikalarında Mine Canpolat, yarışmacı geline karşı çok ağır eleştirileri ile gündem oldu. Oysa yarışmacı daha önce yapılmayan harika sunumu ile kaynanaları ağırlamak istemişti.



Zuhal Topal, bugün yani 20 Mart 2020 tarihinde Mine’nin hafta başından beri yaptığı yorumlar ve söyledikleri saçma sapan cümleleri nedeni ile programdan diskalifiye etmesi gerektiğini söyledi. Mine Canpolat aslında günden olmak ve belkide fenomen olmak adına bunları yapsa da ilginç çıkışları nedeni ile bu yarışmanın ikinci diskalifiyesi adayı oldu.



Zuhal Topal, Mine Hanım'ı Neden Diskalifiye Etmeliydi?

TBMM Onay Verdi! Maaş Alan Emeklilere Ödemeler Bayramdan Sonra Olacağı Açıklandı! TBMM Onay Verdi! Maaş Alan Emeklilere Ödemeler Bayramdan Sonra Olacağı Açıklandı!



  1. Haksız eleştiri yapması

  2. Haksız puanlama yapması

  3. Akla ve mantığa uygun yorum yapmaması

  4. Yarışmacıları insan yerine koymaması

  5. Gelinlerin verdiği cevabı bilerek yanlış anlaması