Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? 10 Nisan yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Zuhal Topal'la Sofrada bitti mi final mi yaptı her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün 16:00'da yeni bölümleriyle ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada 10 Nisan Cuma günü e

Zuhal Topal'la Sofrada neden yok? 10 Nisan yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Zuhal Topal'la Sofrada bitti mi final mi yaptı her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün 16:00'da yeni bölümleriyle ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada 10 Nisan Cuma günü ekranlara gelmedi. Daha doğrusu özle bölümü yayınlandı. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm neden yok? Yayından mı kaldırıldı çok merak edildi. Biz de haberimizin detaylarında sizler için bu konuyu ele aldık.



Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ekip yarışıyor. Gelinler her gün menülerindeki yemekleri hazırlayıp kayınvalidelere sunuyor. Masada yemeklerin tadına bakan ve sonra da puan veren kayınvalideler de eksik yoksa en düşük 3 kullanabiliyor. Ayrıca geçtiğimiz ay yapılan değişiklik ile her kaynana bir puanı yalnızca bir defa kullanabiliyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği gelinlerden toplamda en yüksek puanı alan cuma günü 15 Bin TL'nin sahibi oluyor. 





ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA NEDEN YOK? 10 NİSAN



Zuhal Topal'la Sofrada bitmiş ya da yayından kaldırılmış değil. Çünkü Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü 10 Nisan Cuma günü 20:30'da ekranlara geldi. Peki Zuhal Topal'la Sofrada saati neden değişti?



Corona virüs nedeniyle televizyon ekranlarında dengelerin değiştiği son haftalarda özellikle diziler salgın nedeniyle çekimlerini durdurdu. Hal böyle olunca da kanallar onların boşluğu için alternatifler üretiyor. İşte Fox TV'de çok izlenen bu programı prime timeda yayınlayarak reytinglerini yüksek tutmak istedi.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Özetle Zuhal Topal'la Sofrada 10 Nisan Cuma günü ilk olarak özel bölümüyle ekranlara gelecek, ardından 20:30'da 380. yeni bölümüyle bu haftanın finalini yapacak.





ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA BİRİNCİ KİM OLDU? 



İlk günden bu yana menülere kulp bulan, her şeyi eleştirmeye hazır olan kayınvalideler günleri geçtikçe daha da dişlendiler. Kendi kafalarında puan hesabı yapan ve birinci olmak için her yol mübahtır taktiği ile ilerleyen kayınvalideler bu uğurda puanlar verdiler. Haftanın son gününde de seslerin alçalmadığı sofrada gergin anlar yaşandı. Hatta Çavuş Hanım eleştirinin dozunu iyice arttırdı.



Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.