Zuhal Topal bugün kim kazandı? Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta kim kazandı? 24 Ocak Zuhal Topal haftanın birincisi kim? her yerde aranmaya başladı. İki sezondur Fox ekranlarında Zuhal Topal'ın samimi sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal’la Sofrada yarış

Zuhal Topal bugün kim kazandı? Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta kim kazandı? 24 Ocak Zuhal Topal haftanın birincisi kim? her yerde aranmaya başladı. İki sezondur Fox ekranlarında Zuhal Topal'ın samimi sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bir haftanın daha sonuna gelindi. Tartışmaların hiç eksilmediği 20-24 Ocak  haftasında final günü sesizliği ve beğenmesine rağmen verdiği düşük puanlarla programa damgasını vuran Esma Hanım ve gelini yarıştı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 24 Ocak haftanın birincisi kim oldu? 



Her hafta birbirinden ilginç kayınvalidelerin yarıştığı programda,  perşembe günü en düşük puanlar verildi. Menüsünde el açması bile olan Jemal, gözyaşlarına boğuldu. Dişe diş taktiğiyle birbirlerinin gelinlerini yakan kayınvalideler final günü çok doluydu.



Esma hanımın kendilerine yaptıklarının intikamı için eleştirileri hazır gelen kayınvalideler, ev sahibine adeta misilleme yaptı.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!




ZUHAL TOPAL HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 24 OCAK



Pazartesi gününden beri herkesin yemeğini beğenen ama puanlamaya gelince düşük puan veren Esma Hanım'ın evine gelen kayınvalideler, tüm haftanın acısını final gününde çıkarttı. Masaya gelen hiçbir şeyi beğenmeyen ve her şeye bir kulp bulan kaynanalar birinci olmak için verecekleri puanı hesaplamış gibi göründüler.



Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.