FOX TV  ekranlarında yayınlanan yeni dizisi Zümrüdüanka 7.

FOX TV  ekranlarında yayınlanan yeni dizisi Zümrüdüanka 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zümrüdüanka 7. bölüm fragmanı çıktı  mı? FOX TV en çok sevilen yeni dizileri arasında yer alan Zümrüdüanka 7. bölüm fragmanı geç çıkması hayranlarını kızdırdı. Peki Zümrüdüanka 7. bölüm fragmanı neden yayınlanmıyor.



Zümrüdüanka 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?



FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka heyecan dolu bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Zümrüdüanka 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zümrüdüanka yeni bölümünde neler olacak? Serhat, Zümrüt'ü kurtarmayı başaracak mı? 



Zümrüdüanka 7 Mart 2020 Tanıtım fragmanı yayında mı?

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!


Ekranların sevilen dizisi Zümrüdüanka yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Cumartesi akşamlarına damga vuran dizi de Zümrüt ve Serhat'ın imkansızlıklarla dolu aşk hikayesine şahitlik ediyoruz. Zümrüdüanka son bölümünde Demirkan Konağı'ndaki dengelerin değiştiğine şahitlik etmiştik. Latif nihayet konaktakilere her şeyi itiraf etti. Abbas'ın Tolgahan'ın öldürülmesi için emir verdiği de ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmada hedef Zümrüt ve Serhat oldu.



Asıl suçlu Abbas ise sessizliğini korumaya devam etti. Öte yandan Azimet ve Abbas arasında da yeni bir ittifak kuruldu. Azimet'in Saniye'ye olan yaklaşımını bir süredir gözlemleyen Abbas, onun neler düşündüğünü öğrenmeyi başardı. Azimet'i müttefiki yaparak elini güçlendiren Abbas için oyun yeniden başlıyordu. Azimet, konakta adım adım Zümrüt'ü izlemeye devam ediyordu. Zümrüt'ün en ufak bir açığını kollamaya odaklanan Azimet, ona hayatı zindan etmeye kararlıydı. Zümrüt, Serhat'a karşı duyduğu derin aşkın acısını çekerken bir yandan da Azimet ile mücadele etmek zorunda kalıyordu. Serhat'ın kendisine destek olmasını beklemeye başladı. Lakin, Serhat aşkını hiçe sayarak Zümrüt'e karşı en ufak bir olumlu harekette bulunmuyordu. Bu durum Zümrüt'ün kalbinin kırılmasına neden oldu. Nezaket ise Suhan'dan kurtulmanın yollarını arıyordu.



Suhan durmadan kendisine mesaj gönderdiği için hem çok yorulmuş hem de sıkılmıştı. Zümrüdüanka 7. bölüm fragmanı nefes kesmeyi başardı. Zümrüt ölümle yaşam arasında zorlu bir savaş vermek zorunda kalıyor. Serhat, Zümrüt'ün hayatını kurtarak ona olan duygularını da itiraf etmiş oluyor. Lakin, Azimet pes etmiyor ve Saniye'yi de planlarına dahil etmeyi başarıyor. Saniye ve Serhat'ın bir araya gelmesi için çabalayan Azimet, Zümrüt'ün aradan çıkması için her şeyi yapıyor.