Siyaset ve Müzik Birleşti: Harbiye Konserinde Gençlere Seslendi, Hükümete Mesaj Verdi
Pop müziğin güçlü isimlerinden Hande Yener, son dönemlerde müziği kadar sahnede verdiği siyasi mesajlarla da adından söz ettiriyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan sanatçı, bu kez doğrudan iktidara yönelik sözleriyle gündem oldu.
Konser sırasında kalabalığa seslenen Yener, “Bu enerjimiz, bu isteğimiz, bu sevgimizle biz bu devri çok güzel devireceğiz” sözleriyle dikkat çekti. Alkışlarla karşılanan açıklaması, sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu. “Zaman her dönem zordu. Ama artık gençlerin gücüyle değişim kaçınılmaz. İçtenlik, memleket sevgisi ve dürüstlükle her şey yeniden inşa edilebilir.”
Sözlerine genç kuşağa yönelik övgülerle devam eden Hande Yener, sahnede duygusal bir an da yaşadı: “Gençler, önünüzde eğiliyorum. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun! 25 yıldır sahnedeyim ama bu yeni nesil bana yeniden doğmuşum gibi hissettiriyor.” Yener, gençlerin heyecanı ve samimiyetinin kendisine ilham verdiğini söyleyerek, seyircisine teşekkür etti.
Hande Yener’in sahneden verdiği politik mesajlar, özellikle sosyal medyada farklı yorumlarla karşılandı. Kimi takipçileri sanatçının cesaretini takdir ederken, kimileri müziğin siyasete karıştırılmaması gerektiğini savundu. Ancak bir gerçek var ki: Hande Yener artık yalnızca bir pop yıldızı değil, aynı zamanda sahneden mesaj veren bir ses.