Birçok kamu kurumu farklı kadrolarda istihdam oluşturmak üzere alım yapacak! Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Üniversitesi, Çanakkale Belediyesi ve İçişleri Bakanlığı alım yapacağını ilan etti. Milli Savunma Üniversitesi Hizmetli, Milli Savunma Ün

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları
Birçok kamu kurumu farklı kadrolarda istihdam oluşturmak üzere alım yapacak! Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Üniversitesi, Çanakkale Belediyesi ve İçişleri Bakanlığı alım yapacağını ilan etti.

Milli Savunma Üniversitesi Hizmetli, Milli Savunma Üniversitesi Hademe, Çanakkale Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye eri, İçişleri Bakanlığı büro personeli alacak.

Alım yapılacak sayılara ilişkin bilgileri vermek gerekirse; Çanakkale Belediyesi toplamda 10 kişilik alımı 5 itfaiye eri ve 5 zabıta kadrosu için yapacağını bildirdi. Milli Savunma Üniversitesi 1 hademe ve 7 hizmetli alacak olup toplam 8 alım yapacak ve içişleri bakanlığı ise 900'den fazla büro personeli alacağını duyurmuştur.

Kurumların bünyesine katılmak isteyen adaylar ilgili adresler üzerinden başvuru şartlarını, başvuru tarihlerini ve diğer verilen bilgileri inceleyerek başvuru aşamasına geçebilirler.

Çanakkale Belediyesi tıklayın

MSÜ hizmetli ve hademe için tıklayın

İçişleri Büro Personeli alacak tıklayın