Gökçebağ Belediyesi, İŞKUR üzerinden verdiği ilan ile toplamda 3 geçici işçi alımı yapacağını ilan etti. Belediye alacağı işçileri büro işçisi olarak görevlendirecek olup, adayların belirtilmiş başvuru şartlarını ve diğer bilgileri taşıması halinde 29 Ni

Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay
Gökçebağ Belediyesi, İŞKUR üzerinden verdiği ilan ile toplamda 3 geçici işçi alımı yapacağını ilan etti. Belediye alacağı işçileri büro işçisi olarak görevlendirecek olup, adayların belirtilmiş başvuru şartlarını ve diğer bilgileri taşıması halinde 29 Nisan 2019 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekmektedir.

Belediyenin yayınladığı ilan şartlarına uyan adaylar ilanın yayınlanmış olduğu tarihten itibaren 5 gün içerisinde işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru işlemleri Türkiye iş kurumu İŞKUR üzerinde yapılmasının yanı sıra il müdürlükleri ve hizmet merkezlerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Başvuru tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.

Adaylar başvuru işlemlerini Türkiye iş kurumu üzerinden yapabileceklerdir.