Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile birçok kamu kurumu işçi alımı yapacağını ilan etti. Kamu grubu ilanlarından bazıları için kpss şartı aranmakta olup, bazı alımlar için kpss şartsız alımlar gerçekleştirilecektir.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile birçok kamu kurumu işçi alımı yapacağını ilan etti. Kamu grubu ilanlarından bazıları için kpss şartı aranmakta olup, bazı alımlar için kpss şartsız alımlar gerçekleştirilecektir. Peki hangi kurumlar işçi alımı yapacak?

Eğirdir Belediyesi, Kars Milli Eğitim Müdürlüğü eski hükümlü,  Avcılar Belediyesi, Sahil güvenlik komutanlığı ege deniz onarım destek komutanlığı işçi alacak, Hakimler ve Savcılar Kurulu, Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi, Gaziantep Emniyet Genel Müdürlüğü Polisevi ve Mucur Belediyesi işçi alımı yapacaktır.

Başvuru koşulları her bir kurumun alım ilanlarının detaylarında verilmiş olup, adayların ilgili adrese giderek kamu ilanları detaylarından şart ve diğer bilgilere ulaşarak iş başvurusunda bulunabilirler.

Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden yapılacak olup, adayların İŞKUR'a giriş yaparak kamu grubu ilanlarını seçerek "ara" butonuna basmalı ve kamu ilanlarını listeyerek ilanları inceleyebilirler.

Arama sayfası için tıklayın