İŞKUR üzerinden Ağrı Et ve Balık Kurumu toplamda 1 kişilik işçi alımı yapacağını ilan etti. Kurum makine bakımcı kadrosu için işçi alacak olup, şartları taşıyan adaylar Türkiye İş Kurumu üzerinden iş başvurularını gerçekleştirebilirler.

İŞKUR üzerinden Ağrı Et ve Balık Kurumu toplamda 1 kişilik işçi alımı yapacağını ilan etti. Kurum makine bakımcı kadrosu için işçi alacak olup, şartları taşıyan adaylar Türkiye İş Kurumu üzerinden iş başvurularını gerçekleştirebilirler...

İLAN BİLGİLERİ

Kurum tarafından yayınlanan ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuru işlemlerini İŞKUR resmi sitesi üzerinden ya da İŞKUR il müdürlükleri üzerinden gerçekleştirebilirler.

Son başvuru tarihi tatil gününe denk gelen başvurular takip eden iş günü içerisinde iş günü sonuna kadar devam edecektir. Ağrı Et ve Balık Kurumu makine bakımcı olarak görevlendireceği işçiyi daimi olarak çalıştıracak olup, vardiyalı işlerde çalışabilen ayrıca belirtilen bölümlerden mezun olunması istenmektedir.

Alımlarda kura şartı aranacağı belirtilmiş olup, kura yeri olarak Ağrı et kombinasyonu müdürlüğü 12 Haziran 2019 saat 14 ile 15:00 arasında gerçekleştirilecektir.