Türkiye İş Kurumu (

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) aracılığı ile kamu kurumları işçi alımı ilanları yayınladı. 70'den fazla kamu işçisi alımı sağlayacak olan kamu kurumları hangileridir, iş ilanlarına nasıl ulaşılır ve iş başvuru aşamasına nereden geçilir gibi bilgiler haberimizde verilmiştir. İşte işçi alımı detayları...

İşkur'dan işçi alımı yapacak kamu kurumları nedir?

İşkur'dan kamu kurumları 60'den fazla işçi alımı yapacak olup, alım yapacak kurumlar ise şöyledir; Devlet su işleri eski hükümlü, Kıyı emniyeti genel müdürlüğü, Rize il tarım ve orman müdürlüğü, Et ve süt kurumu müdürlüğü Sakarya, Artvin il tarım ve orman müdürlüğü, Sivas il tarım ve orman müdürlüğü, Maraş Kaski, Geyikli Belediyesi, Didim Belediye Başkanlığı gibi kurumlar işçi alımı yapacaklarını açıkladı.

Kamu kurumlarının işçi alımı yapacağı kadrolar nedir?

Gemici, harita teknikeri, gemi yağcısı, beden işçisi, ziraat teknikeri, tarım işçisi, Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni ve Diğer Mühendisler gibi daha saymadığımız kadrolar için işçi alımları yapılacaktır.

Kurumların ilanlarına iş başvurusu nasıl yapılır?

Kamu kurumları işçi alımı ilanlarını Türkiye iş kurumu üzerinden yayınlandığı için adaylar aşağıda verilmiş İŞKUR sayfasına giderek " iş yeri türü " kısmını "kamu" olarak seçmeli ve "ara" butonunu kullanarak kamu iş ilanlarını listelemek yeterli olacaktır. İş başvuru aşaması için ise üye girişi sağlamalı ve ya e-Devlet üzerinden giriş sağladıktan sonra ilan detaylarına girmek ve "başvur" butonunu kullanarak iş başvuru aşamasına geçebilirsiniz.