Sivas Et ve Süt Kurumu İŞKUR aracılığı ile yayınladığı ilan ile şoför kadrosuna alım yapacağını duyurdu. Adaylar başvuru işlemlerini ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay
Sivas Et ve Süt Kurumu İŞKUR aracılığı ile yayınladığı ilan ile şoför kadrosuna alım yapacağını duyurdu.

Adaylar başvuru işlemlerini ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sivas et ve süt kurumu işçi alımı ilanına adaylar 27 mayıs tarihine kadar işlem yapmaları gerekmektedir. Ayrıca başvuru aşamasında gerçeğe aykırı belge verenler tespit edildiğinde başvuruları geçersiz sayılacak olup yasal işlem başlatma hakkı saklı tutulmaktadır.

Toplamda 1 kişilik işçi alımı yapılacağı belirtilmiş olup en az 60 kpss puanı alan adayların başvurularının değerlendirileceği açıklanmıştır. Ayrıca kurum adaylardan bazı özel şartlar istenekte olup, bunlar ise şöyledir. C ya da CE sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC 3 ya da 4 belgesine sahip olmak gibi özel şartlar aramaktadır. Başvuru işlemleri için İŞKUR resmi adresine giderek kurumun ilanını bulabilir ve başvuru aşamasına geçebilirsiniz.