Milli Eğitim Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı istihdam sağlamak üzere bilişim personel alımı yapacağını ilan etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı; 657 sayılı devlet memurları kanununda yer alan 48.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı istihdam sağlamak üzere bilişim personel alımı yapacağını ilan etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı; 657 sayılı devlet memurları kanununda yer alan 48. maddenin genel şartlarını taşıyor olmak, ilan içerisinde belirtilmiş olan ilgili üniversitelerin 4 yıllık bölümlerini bitirmiş olmak, genel ve özel şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgili terhis, muafiyet veya son başvuru tarihi itibariyle en az 1 (bir) yıl erteletmiş olmak kaydıyla ilişiği bulunmamak.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB; Kurum tarafından yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu olarak geçmek, genel ve özel şartları taşımak, ilanda belirtilmiş üniversite bölümlerini bitirmiş olmak, gerekmektedir.

Başvuru işlemleri için ilgili ilan sayfalarına giderek başvuru tarihlerine ve diğer gerekli bilgileri inceleyerek başvuru aşamasına ilgili tarihler içerisinde geçebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı ilanı için tıklayın

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ilanı için tıklayın