Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, devlet personel başkanlığı resmi internet adresi üzerinden

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, devlet personel başkanlığı resmi internet adresi üzerinden ilan yayınladı ve 1 eski hükümlü işçi alımı yapacağını ve alımlarını Türkiye iş kurumu ( İŞKUR ) üzerinden gerçekleştireceğini açıkladı. Alım yapılacak kadro bilgileri, ilana nasıl ulaşılacak ve alınacak branş nedir gibi bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü toplamda 1 eski hükümlü işçi alacağını belirtti. Çalışacak işçi proses işçisi kadrosunda görevlendirilecek olup, branş olarak Makine Teknolojisi Bölümü belirtilmiştir. Ayrıca adaylar eski hükümlü olmasının yanı sıra Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) olması istenmektedir. İlgili ilana lise ve dengi okul mezunlarının başvuruda bulunabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Başvuru işlemleri nereden yapılacak?

1 eski hükümlü işçi alımı sürekli işçi statüsünde yapılacak olup, ilgili alım ilanı 24 haziran 2019 tarihinde Türkiye iş kurumu üzerinden yayınlanacaktır. Adaylar Balıkesir/Bandırma'da bulunan Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğünde istihdam edilecektir.