Sahil Güvenlik Komutanlığı Personel Alımı yapacak! Devlet personel başkanlığı üzerinden verilen ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı farklı kadrolarda istihdam sağlamak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Komutanlık toplamda 38 personel alımı yapac

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?
Sahil Güvenlik Komutanlığı Personel Alımı yapacak! Devlet personel başkanlığı üzerinden verilen ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı farklı kadrolarda istihdam sağlamak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Komutanlık toplamda 38 personel alımı yapacak olup, başvuru şartlarını taşıyan adaylar belirtilen tarihler içerisinde başvurularını gerçekleştirebilirler.
Başvuru Şartları

Adayların 657 sayılı devlet memurları kanununda yer alan 48. maddede belirtilmiş genel şartları taşıyor olması gerekmektedir. ÖSYM tarafından düzenlenmiş kamu personeli seçme sınavına girmiş olmak ve belirtilen asgari puanı almış olmanın yanı sıra 18 yaşını tamamlamış ve 2019 ilk günü itibari ile 36 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir. Yaş şartı ile ilgili tam bilgilere ilan tam metni sayfasından ulaşabilirsiniz.

Önceden sözleşmeli olarak görev alanlar başvuru yapacağı tarih itibari ile sözleşme fesih tarihinden en az 1 sene geçmiş olması aranan şartlar arasında bulunmaktadır. Ayrıca askerlik ile ilgisinin olmaması, askerlik çağına gelmemiş olmak veya gelmiş ise muvazzaf askerlik görevini tamamlamış ya da ertelemiş olması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını gerçekleştirirken gerçek ve doğru bilgileri ile işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Komutanlık tarafından belirtilen şartları taşımayan adayların başvuruları hangi aşamada olursa olsun geçersiz sayılacaktır.
Başvuru Tarihi

Komutanlığın personel alımı ilanından faydalanmak isteyen adaylar 02 Nisan 2019 ile 12 Nisan 2019 tarihleri içerisinde e-Devlet üzerinde başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.  https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu ilgili sayfa haricinde posta ile veya şahsen yapılacak başvurular geçersiz sayılacaktır. Adayların yaptığı başvuruların sonuçları ise www.sg.gov.tr adresinden verilecektir. İlan detayları için tıklayın