Yeni haftada Belediye Başkanlıkları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Türk Kızılayı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Türk Standartları Enstitüsü ( TSE ) personel alımı yapacaklarını açıkladı. Hangi kurum hangi kadro için işçi personel alımı sa

Yeni haftada Belediye Başkanlıkları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Türk Kızılayı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Türk Standartları Enstitüsü ( TSE ) personel alımı yapacaklarını açıkladı. Hangi kurum hangi kadro için işçi personel alımı sağlayacak ve ilanlar hakkında gerekli bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Yeni hafta'da alım yapacak kurumlar nedir?

Sydv alımı yapacak olan kurumlar; İzmir Buca SYDV, Divriği SYDV, Nallihan SYDV, Altıeylül SYDV, Birecik SYDV, Gölova SYDV, Altunhisar SYDV, Niğde Altunhisar SYDV Personel Alım İlanı yayınlanmıştır.

Belediye ilanları; 20/06/2019 Zonguldak Çaycuma Belediyesi Geçici 3 İşçi Alacak 24/06/2019 Tunceli Hozat Belediyesi 1 İşçi Alacak 23/06/2019 Afyonkarahisar Hocalar Belediyesi 1 İşçi Alacak 21/06/2019 Geyikli Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı 21/06/2019 Didim Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı 21/06/2019 İstanbul Beykoz Belediyesi Geçici 25 İşçi Alacak 21/06/2019 Edirne Yenikarpuzlu Belediyesi 2 İşçi Alacak.

Türk standartları enstitüsü TSE; bilişim personeli alımı yapacak.

Kıyı emniyeti genel müdürlüğü; 8 Yağcı (Lise ve dengi okul mezunu) 18 Gemici (Lise ve dengi okul mezunu) 3 Mühendis yardımcısı (Lisans mezunu) 2 Başmühendis (Lisans mezunu) 2 İkinci Kaptan (Lisans mezunu) 8 Büro Personeli (Lisans mezunu) 2 Haberleşme Mühendisi (Lisans mezunu) 2 Elektrik ve Elektronik Mühendisi (Lisans mezunu) 2 Harita Teknikeri (Önlisans mezunu) olmak üzere toplamda 47 personel alımı yapılacaktır.

Türk Kızılayı ise; Yazılım uzmanı, sistem ağ yönetimi uzmanı, sap uygulama uzmanı, Arapça tercüman, sap takım lideri gibi kadrolar için alım sağlayacaktır.

Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?

Sydv alım yapılacak kadrolar; Buca beden işçisi, Divriği temizlik personeli, Altıeylül büro görevlisi, Altunhisar büro görevlisi gibi kadrolar için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları işçi alımı yapacağını açıklamıştır.

Belediye alım yapılacak kadrolar; Çayçuba belediyesi su işçisi, Hozat belediyesi tesisatçı, Hocalar belediyesi beden işçisi, Geyikli belediyesi beden işçisi, Didim belediyesi İş Makineleri Operatörü, Beykoz belediyesi güvenlik görevlisi, Yenikarpuzlu belediyesi temizlik işçisi kadroları için alımların sağlanacağı belirtildi.

Türk Kızılayı ilanları için tıklayın

Sydv ilanları için tıklayın

Belediye ilanları için tıklayın

Tse ilanları için tıklayın

Kıyı emniyeti genel müdürlüğü ilanları için tıklayın