Geçtiğimiz günlerde hem Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından hemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından kamu personel alımlarının yapılacağı açıklandı. Bakanlar alımlara ilişkin sayıyı belirtmesine rağmen ne zaman yapılacaklarını dile getirmedi.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır?
Geçtiğimiz günlerde hem Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından hemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından kamu personel alımlarının yapılacağı açıklandı. Bakanlar alımlara ilişkin sayıyı belirtmesine rağmen ne zaman yapılacaklarını dile getirmedi. İşte detaylar...

8 BİN BEKÇİ DAHA ALINACAK!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde 8 bin çarşı ve mahalle bekçisinin alımının yapılacağını dile getirdi. Bu alımın ne zaman yapılacağına ilişkin bilgiyi aktarmadı.

11 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül önceki günlerde 11 bin personel alımı yapılacağını ve alımın bu yıl içerisinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Ayrıca zabıt katibi, mübaşir, infaz ve koruma memuru, destek personeli gibi kadrolar için alımların gerçekleştirileceğini bildirdi.