Geçtiğimiz günlerde PTT insan kaynakları sayfasında yayınlanmış olan bilgiler doğrultusunda 2018-1 ptt personel alımında 5 bin kadronun sınav zorluğu sebebi ile adayların kazanamadığı ve bu sebepten ötürü kadroların doldurulamadığı belirtildi. 2018/1 50

30 Yaşın Altındakiler Başvursun 328 Personel Alınacak! 30 Yaşın Altındakiler Başvursun 328 Personel Alınacak!
Geçtiğimiz günlerde PTT insan kaynakları sayfasında yayınlanmış olan bilgiler doğrultusunda 2018-1 ptt personel alımında 5 bin kadronun sınav zorluğu sebebi ile adayların kazanamadığı ve bu sebepten ötürü kadroların doldurulamadığı belirtildi.

2018/1 5000 personel alımına ilişkin yapılan sınav sonucunda şirket bünyesinden müracaat eden taşeron firma elemanlarının müracaat ettikleri ünvanlar da yazılı sınavın zor olması nedeniyle kazanamadıkları, dolayısı ile alım yapılacak ünvanların boş kaldığı anlaşılmaktadır.

Bu itibarla PTT A.Ş bünyesinde personel eksikliğinden kaynaklanan sorun ve problemlerin çözülmesi bakımından, 2018-1 alım sonucunda 5000 personel alımından eksik kalan ve doldurulamayan unvanların tamamlanmasını teminen en kısa sürede alım yapılmasını talep ediyoruz.

Cevap: Boş kalan pozisyonların doldurulmasını teminen 2019 yılında yeni bir personel alımı ilanına çıkılması planlanmaktadır.