31 Mayıs 2019 tarihinde önemli açıklamalar gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 25. dönem pomem polis alımı hakkında bilgiler vermesinin yanı sıra pöh alımları hakkında da açıklamalar gerçekleştirdi.

31 Mayıs 2019 tarihinde önemli açıklamalar gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 25. dönem pomem polis alımı hakkında bilgiler vermesinin yanı sıra pöh alımları hakkında da açıklamalar gerçekleştirdi. Bu kapsamda 25. dönem pomem polis alımı için ilanın ne zaman yayınlanacağı, polis özel haraket alımlarının nasıl gerçekleştirileceği gibi bilgiler aktardı. Pomem polis alımı ve pöh alımları hakkındaki gerekli bilgiler haberimizde verilmiştir. İşte detaylar...



25. dönem POMEM polis alımı için tarih verdi

PTT'de Memur Olmak İsteyenler Başvuruyor: Binlerce Personel Aranıyor! PTT'de Memur Olmak İsteyenler Başvuruyor: Binlerce Personel Aranıyor!


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam alım tarihi vermesede Ağustos sonu Eylül başı gibi 25. dönem pomem polis alımı için ilana çıkılacağını açıkladı. 25. dönem pomem polis alımı yayınlandığı an haberdar olmak için www.pa.edu.tr resmi polis akademisi adresini ziyaret ederek ilanın yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol edebilirler.



PÖH alımları için de bilgiler vermişti!



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis özel harekat alımları için de yeni bilgiler aktardı. Yeni planlarının arasında polis özel harekat alımlarının artık içerinden alınacağını dile getirdi. Bu nedenle polis özel harekat olmak isteyen adayların polislik sınavına katılmasını ve kazanması önerisinde bulundu. 25 bin kadar polis özel harekat'ın teşkilat bünyesinde yer aldığını ve bu sayının şuanda yeterli olduğunu belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ihtiyaç olursa içeriden alım yapılacağını belirtmesinin yanı sıra çok ihtiyaç olursa dışarıdan da alımların yapılacağını ancak bu alımların kısıtlı sayıda olacağını da sözlerine ekledi.