Önceki günlerde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, toplamda 5 bin personel alınacağını ve bunun 800'ü memur kadrosu için ayrıldığını bildirdi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile 5 bin memur ve

Önceki günlerde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, toplamda 5 bin personel alınacağını ve bunun 800'ü memur kadrosu için ayrıldığını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile 5 bin memur ve personel alımı yapılacağı bilgisini aktardı. Bakan Pakdemirli alınacak personel ve memurların hangi kadroda görevlendirileceği bilgisini de ve kadro sayılarını da twitter hesabı üzerinden açıkladı. İşte ayrıntılar...

800 MEMUR ALINACAK

5 bin personelin 2 bin 700 kadrosu orman ve muhafaza memurlarına verildiğini ve ayrıca 1200 kadronun orman mühendisleri için ayrıldığını bunların yanı sıra 800 memur kadrosu için alım yapılacağını açıkladı. Orman ve muhafaza memuru, memur ve orman mühendisi kadrolarının yanı sıra 300 kişilik şoför kadrosununda açılacağını aktardı.

Toplamda 5 bin personelin istihdam edileceğini ve hayırlı ve uğurlu olsun diyerek adaylara sevindirici haberi duyurdu.
EN KISA SÜREDE ALIM YAPILACAK!

Soruları yanıtlayan Bakan, ne zaman alım yapılacağı sorusuna ise hemen ek kısa zamanda alınacağını ve KPSS puanına göre yapılacağını da sözlerine ekledi.