Resmi Gazete'nin 06 Kasım 2019 tarihli sayısında verilen bilgiler doğrultusunda TCDD taşımacılık ve Devlet hava meydanları işletmesi için kadro verildiği açıklandı. İki kurum bünyesine toplamda 650 kadro verildi.

Resmi Gazete'nin 06 Kasım 2019 tarihli sayısında verilen bilgiler doğrultusunda TCDD taşımacılık ve Devlet hava meydanları işletmesi için kadro verildiği açıklandı. İki kurum bünyesine toplamda 650 kadro verildi. Resmi gazete'deki bilgi neticesinde toplamda 26 memur kadrosu ihdası kurum bünyesinde verilmiştir. Merkez teşkilatı için verilen memur kadrosunun iptal edilen kadrolar bölümünde herhangi bir iptal olmadığı açıklandı.



TCDD TAŞIMACILIK MEMUR KADROSU VERİLDİ





DHMİ İÇİN 624 KADRO VERİLDİ

Sağlık Mezunları Dikkat: Bakanlık Çeşitli Kadrolar İçin 35 Bin Personel Alacak! Sağlık Mezunları Dikkat: Bakanlık Çeşitli Kadrolar İçin 35 Bin Personel Alacak!


Resmi Gazete'nin 06 Kasım 2019 tarihli sayısında verilen bilgiler doğrultusunda Devlet hava meydanları işletmesi DHMİ bünyesi için 624 kadrosu ihdası yapıldığı açıklandı. Resmi gazete'deki bilgi neticesinde toplamda apron memuru, aim memuru, tekniker, teknisyen, şef, bilgisayar işletmeni, mühendis, uzman ve hava trafik kontrolörü gibi kadrolar için ihdas kurum bünyesinde verilmiştir. Taşra teşkilatı için verilen kadroların yanı sıra iptal edilen kadrolarda yer almakta olup, bunlar ise; koruma ve güvenlik görevlisi, hizmetli ve şoför kadrolarıdır.