Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve tevkifevleri tarafından geçtiğimiz günlerde çok sayıda infaz ve koruma memuru alımı yapılacağı bildirildi. Alım ilanına başvuru işlemleri 1 temmuz ile 16 temmuz arasında gerçekleştirilecek olup, adayların kurum tarafından

KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı!

Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve tevkifevleri tarafından geçtiğimiz günlerde çok sayıda infaz ve koruma memuru alımı yapılacağı bildirildi. Alım ilanına başvuru işlemleri 1 temmuz ile 16 temmuz arasında gerçekleştirilecek olup, adayların kurum tarafından belirtilen genel ve özel şartları da taşıyor olması gerekmektedir. Ayrıca infaz ve koruma memuru adayları 2019 yılı maaşlarını da merak ediyorlar... İşte detaylar...



2019 İnfaz koruma memuru maaşları ne kadar?



İnfaz ve koruma memuru maaşları hesaplanırken hizmet yılı ve sözleşme ücreti 0 olarak baz alınmış olup, medeni durumu bekar ve lise dengi okul mezunu olarak hesaplama yapılmıştır. Ayrıca sendika üyesi olmadığı seçilerek hesaplamanın yapıldığını belirtelim.



Bu neticede sözleşme ücreti 2,617,79 TL olarak çıkmakta olup, ek ödeme 1,054,57 olarak hesaplanmış ve toplamda 3,672,36 rakamı çıkmıştır. Bu rakamdan kesintiler toplamı -618,17 rakamı sonrasında net maaş miktarı ise 3,054,19 TL çıkmaktadır.







İnfaz ve koruma memuru maaşı hesaplanırken medeni durum, sözleşme ücreti ve sözleşme tarihi ( ocak ) olarak hesaplanmış olup, sizlere verdiğimiz adres üzerinden daha ayrıntılı maaş bilgisine ulaşmak istiyorsanız verilen maaş formunu doğru olarak doldurduktan sonra maaş bilgisine ulaşabilirsiniz.



Sözleşmeli İkm maaşı hesaplama için tıklayın