Son gelen bilgiler neticesinde kamu kurumları ve üniversitelere Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile birlikte toplamda 1,257 atama izni verildiği belirtildi. Hangi kurumu ne kadar atama izni verildi? işte ayrıntılar.

Son gelen bilgiler neticesinde kamu kurumları ve üniversitelere Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile birlikte toplamda 1,257 atama izni verildiği belirtildi. Hangi kurumu ne kadar atama izni verildi? işte ayrıntılar...

İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor! İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor!


ATAMA SAYISI VE İZİN VERİLEN KURUM LİSTESİ



Verilen bilgiler neticesinde İçişleri Bakanlığı ( 200 ), Ticaret Bakanlığı ( 7 ), avrupa birliği başkanlığı ( 20 ), Göç idaresi genel müdürlüğü ( 200 ), Türkiye yazma eserler kurumu ( 30 ) olmak üzere toplamda 457 atama izni verildiği açıklandı.



ATAMA İZNİ VERİLEN ÜNİVERSİTELER LİSTESİ



İstanbul üniversitesi ( 15 ), İstanbul teknik üniversitesi ( 15 ), Kastamonu üniversitesi ( 5 ), Aksaray üniversitesi ( 5 ), Çukurova üniversitesi ( 5 ), Bursa uludağ üniversitesi ( 10 ), Düzce üniversitesi ( 5 ), Ankara üniversitesi 15, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 10, Hacettepe üniversitesi 15, Gebze üniversitesi 15, Uşak üniversitesi 5 ve daha saymadığımız bir çok üniversiteye toplamda 800 atama izni verildiği bildirildi.